XRP fiyatı birden çok engelle karşı karşıya: Ripple boğaları devreye girecek mi?

XRP fiyatı birden çok engelle karşı karşıya: Ripple boğaları devreye girecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP fiyatı, aylarca çok önemli bir yüksek görünümünde destek seviyesinin etrafında gezindi. Bu direncin yakın zamanda yeniden test edilmesi, etkileyici bir yükselişi yeniden başlatmalıydı, ancak Ripple tokeni birden fazla engelle karşı karşıya ve bu da bir yükseliş trendinin başlamasına engel oluyor.

XRP fiyatı hızlı bir yükseliş görebilir mi?

XRP fiyatı günlük 0,694 ila 0,753 $ talep bölgesinden sıçradı ve %15’lik bir değer kazanımı sağladı. Bununla birlikte, bu ralli, direnç bariyerini 0,817 dolarda yeniden test etmeden önce bile tersine döndü. Düşüş, altcoin’i destek bölgesine geri götürdü ve yukarıda belirtilen talep bölgesini yeniden test etti.

XRP fiyatı başka bir yükseliş trendi başlatmayı başarırsa, 50 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA) nedeniyle 0,851 dolardan %10 ile sınırlanma olasılığı yüksektir. Bu engeli temizlemek, %12’lik bir başka  yükselişin yolunu açacak ve Ripple’ın 200 günlük SMA’yı 0,953 dolardan tekrar ziyaret etmesini sağlayacak.

Bu artış, toplamda %22’lik bir tırmanış oluşturacak ve 50 günlük SMA’ya yapılan %10’luk ralli ile karşılaştırıldığında, gerçekleşme olasılığı daha düşük.

200 günlük SMA’nın ötesinde herhangi bir hareket, 100 günlük SMA’nın 0,984 dolarda bulunması nedeniyle olası görünmüyor.

XRP/USDT 4-hour chart

Öte yandan, 0,698 dolardan 0,753 dolara uzanan günlük talep bölgesi, son beş ayda birçok kez test edildi. Bu nedenle, bu bariyerin yıkılma şansı daha fazla.

XRP fiyatı, 0,698 doların altına yakın bir günlük mum çubuğu üretirse, daha düşük bir dip oluşturacak ve yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Bu gelişme, Ripple ayılarının %13’lük bir çöküşün ardından altcoin’i 0,604 dolara düşürmesinin yolunu açabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin