Weiss Ratings Ripple'ı en hızlı dijital varlık olarak önerdi.
Weiss Ratings Ripple'ı en hızlı dijital varlık olarak önerdi.

Önde gelen derecelendirme kuruluşu Weiss Ratings: “Ripple, en hızlı dijital varlık.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP, yüksek işlem hızı nedeniyle kripto ticareti yapanlar arasında uzun zamandır favori kripto para olarak dikkat çekiyor. Toplumun, Binance’in Ripple’ı bir kripto paraya dönüştürdüğü konusunda ısrar etmesine şaşmamalı. Ve şimdi, bunun iyi bir nedeni var çünkü Weiss Ratings XRP’yi en hızlı dijital varlık olarak önerdi.

Önde gelen finansal derecelendirme kuruluşu, tüccarlar arasında XRP hakkında genel bir izlenimi gözlemlemesinin ardından araştırmalarına başladı. Anket sonuçları dikkat çekiciydi.

Ayrıca kripto paralarla ilgili bazı ek anketler de düzenlendi.

Bu tweet zinciri, kripto topluluğu tarafından büyük memnuniyetle karşılanmış durumda.

https://twitter.com/C3_Nik/status/1028300011229130752?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1028300011229130752&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.chepicap.com%2Fen%2Fnews%2F2842%2Fweiss-ratings-advises-binance-to-list-xrp-as-a-base-pair.html

Binance bu konuda henüz bir açıklama yapmadı. XRP’nin fiyatında da kayda değer bir değişiklik söz konusu değil.

Weiss Ratings: “Binance Ripple’ı baz kripto para olarak kullanmalı.”

Kısa bir süre sonra Weiss Crypto Ratings, analizlerin sonucunu yayımladı. Kripto para, işlemler için en hızlı seçenek olarak kabul edildi ve Binance’in baz çift olarak eklemesi için tavsiye edildi.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

TechCrunch kurucusu: “Bitcoin ve Ethereum, Ripple’ın tırnağı olamaz!”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin