Bitcoin hash rate tüm zamanlar rekorunu kırdı! BTC fiyatı ne durumda?
Bitcoin hash rate tüm zamanlar rekorunu kırdı! BTC fiyatı ne durumda?

Uzman analist yanıtladı: Bitcoin 2020’de ne kadar olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2000’li yıllarda üçüncü on yıllık periyoda girmek üzereyiz. Kripto para yatırımcılarının aklında tise ek bir soru var: “Bitcoin 2020’de ne kadar olacak?” Uzman bir analist, yarılanma olayını merkeze alarak yatırımcıları sevindirecek bir tahmin yayımladı.

Bitcoin madencilik ödülünün yarılanacağı 2020 yılının kripto para endüstrisine akıl almaz dönüm noktaları yaşatacağını iddia eden analist, Bitcoin’in 2020’de 400 bin dolara ulaşabileceğini belirtti.

“Bitcoin 2020’de keskin hareketler sergileyecek.”

Twitter’da Rekt Capital takma adıyla takipçileriyle buluşan tanınan trader, bundan önceki iki halving’in öncesi ve sonrasında yaşananları derlediği bir analizini paylaştı. Mayıs 2020 yılını işaret eden finansal analist, Bitcoin’in 2020 ilk çeyreğinde bazı keskin hareketler sergileyeceği görüşünde.

Bitcoin son birkaç ayda yatırımcılarını pek de mutlu etmediği aşikar. Hashrate ve madencilik zorluğunda kayda değer yükselmeler kaydedildi. Bu da yakın zamanda fiyatların dalgalanması hususunda iyi bir işaret olarak görülüyor.

beincrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin