Bitcoin 100 bin dolara ulaşabilir mi?
Bitcoin 100 bin dolara ulaşabilir mi?

Ünlü yöneticiden bomba Bitcoin tahmini! “Birkaç ay içinde bu seviyelerdeyiz”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para ödünç verme platformu Nexo’nun kurucu ortağı Antoni Trenchev, Bitcoin’in 2022 ortasına kadar 100 bin dolara ulaşacağını tahmin etti. Trenchev’e göre önde gelen dijital varlık, altın ile aynı düzeyde enflasyon koruması sağlıyor.

Trenchev: “Bitcoin birkaç ay içinde 100 bin dolara ulaşacak”

Son 12 ayda dolara karşı %60’ın üzerinde değer kazanmasıyla birçok uzman, Bitcoin’in 100.000 dolar dönüm noktasını aşmasını bekliyor. Ancak buna rağmen BTC 2021’i düşüş trendinde tamamladı.

Nexo Kurucu Ortağı Antoni Trenchev, CNBC’ye verdiği röportajda bu fiyat seviyesine önümüzdeki birkaç ay içinde ulaşacağını iddia etti:

“Bitcoin konusunda oldukça iyimserim. Sanırım bu yıl 100.000 dolara ulaşacak, muhtemelen yıl ortasına kadar.”

BTC’yi yükseltebilecek faktörler

35 yaşındaki Bulgar iş adamına göre önde gelen birçok şirket “hazinelerini sessizce Bitcoin ile dolduruyor”. Bu da BTC’nin dolara karşı değer kazanmasının ana faktörü olabilir.

Tanınmış yöneticiye göre BTC fiyatını artırması beklenen ikinci bileşen ise “ucuz para” gibi makroekonomik gerçeklerin kalıcı olması. Ucuz para, düşük faizle alınan bir kredi gibi düşünülebilir.

Mevcut finansal süreçlerden de söz eden Trenchev, COVID-19 felaketinin neden olduğu yüksek enflasyondan ve sürekli para basılmasından söz etti. TÜFE, Amerika Birleşik Devletleri’nde yaklaşık %7’ye ulaştı. Bu, son 40 yılın en yüksek seviyesi. Türkiye’de ise bugün açıklanan enflasyon %30’u geçti ve 19 yılın rekorunu kırdı.

Üst düzey yöneticiye göre BTC, altın ile aynı düzeyde enflasyon koruması sağlıyor ve bu da fiyatın artması için önemli bir etmen.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayınlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin