Ünlü trader 2021 yılında zirveye çıkacak dediği altcoinler’i açıkladı
Ünlü trader 2021 yılında zirveye çıkacak dediği altcoinler’i açıkladı

Ünlü trader 2021 yılında zirveye çıkacak dediği altcoinler’i açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yüz milyonlarca dolar değerinde ERC20 tokenlarını ortaya çıkardıktan sonra sektörde hızla itibar kazanan bir kripto balinası, şimdi 2021 için Bitcoin, Ethereum ve altcoin tahminlerini paylaşıyor.

Bitcoin ve Ethereum

0x_b1 olarak bilinen ünlü trader, Bitcoin’in 1 trilyon dolarlık piyasa değerini aşarken, yıl sonundan önce önemli ölçüde düzelmesini beklediğini söylüyor.

Ethereum’a gelince, ünlü yatırımcı, ikinci en büyük kripto para biriminin tüm zamanların en yüksek seviyesini (ATH) geçmesini bekliyor.

0x_b1, gelişmekte olan merkezi olmayan finans alanını da yakından takip ediyor. Büyük finans kuruluşlarının Compound (COMP) gibi borç verme ve borç alma platformlarıyla uğraşacağını belirtti.

Bu altcoinler’e dikkat

Ayrıca takipçilerine yearn.finance (YFI), yAxis (YAX) ve Harvest Finance (FARM) gibi önde gelen getiri toplayıcılarının ana akım haline geleceğini ve perakende yatırımcıların DeFi dünyasına girişi için zemin hazırlayacağını söylüyor.

YF Link’e (YFL) gelince, trader, Chainlink (LINK) kurucu ortağı Sergey Nazarov’un eylemleri nedeniyle bu yıl değerini ikiye katlama potansiyeline sahip olduğuna inanıyor.

“Sergey Nazarov, Linkswap için YFlinkio’ya kar amacı gütmeyen bir Chainlink oracle’ı miras bıraktı – 1500 $ / YFL tabanı belirlendi.”

0x_b1, bu yıl bir dizi DeFi projesinin iyi performans gösterdiğini görse de, 2021’den daha azına sahip olacağına inandığı iki protokolü isimlendiriyor.

0x_b1, merkezi olmayan borsa toplayıcı 1 inch’in, otomatik piyasa yapıcısı Curve Finance (CURVE)’a rağmen stablecoin takaslarının lideri olarak yükseleceğini söylüyor. Ayrıca Badger DAO’nun yönetim tokenı Badger’ın asla 3.00 $ seviyesinin altına düşmeyeceğini tahmin ediyor. Bu arada, Badger DAO’nun Digg’inin Bitcoin yatırımcıları tarafından dalgalanmaya karşı bir koruma olarak kullanılacağını düşünüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin