Stellar ağında önemli sorun, geliştiriciler sorunun araştırıldığını söylüyor
Stellar ağında önemli sorun, geliştiriciler sorunun araştırıldığını söylüyor

Popüler altcoin dünkü düşüşten sonra sert yükseldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Stellar Lumens’in tokenı XLM, önceki 24 saatte kripto para piyasasında en büyük kazanç sağlayanlar arasındaydı ve ABD dolarına sabitlenmiş piyasalarda yaklaşık yüzde 49 arttı.

XLM / USD paritesi, bir önceki seansta 0,20 $’a kadar düştükten sonra gün içi en yüksek 0,313 $’a ulaştı. Yatırımcılar, Bitcoin, Ethereum ve XRP de dahil olmak üzere en iyi kripto paraları gören kripto varlıklarındaki genel bir iyileşme nedeniyle Stellar tokenine akın ettiler.

Temel bilgiler

Stellar, öncelikli olarak erişilebilir ters temellerinden yararlandı.

Açık kaynaklı blockchain projesi, son zamanlarda en büyük rakibi Ripple Labs’e uygun bir alternatif olarak ortaya çıktı.

San Francisco merkezli bir ödeme şirketi olan Ripple, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile yerel tokenı XRP’nin yasadışı satışı iddiasıyla yasal bir tartışmaya girdi.

Bu arada, traderlar Stellar’ın ulusal para birimlerini dijitalleştirmek için Ukrayna hükümeti ile yüksek profilli bir ortaklığa girdiğini değerlendirdi.

Bir ülkenin dijital finans ekosistemine daha fazla Stellar entegrasyonu olasılığı, XLM’nin hafta sonu ve Pazartesi seansında satış baskısını azaltmasına kısmen izin verdi. Bu, token’ın Salı günü cazip bir toparlanma rallisi kaydetmesine yardımcı olmuş olabilir.

XLM Teknik Görünümü

Dört saatlik grafikte XLM / USD paritesi, 23 Aralık’ın düşük seviyesi olan 0.11 $’dan %274 yükselişini takiben pariteyi kısa vadeli düzeltici bir düşüş trendi içinde gösterdi.

Bunu yaparken, bir varlık yukarı yöne hareketine devam etmeden önce konsolide edildiğinde ortaya çıkan küçük bir devam paterni olan bir Boğa Bayrağı oluşturmuş gibi görünüyordu.

Stellar Lumens, XLMUSD, XLMBTC, Bitcoin, XRP

Fiyat genellikle bir önceki rallinin uzunluğu kadar kırılır, aksi takdirde bu durum “Bayrak direği” olarak biliniyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin