featured
TRON airdrop başlıyor!

TRON airdrop ile 30 milyon TRX dağıtacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasa hacmi bakımından dünyanın en büyük 13. kripto para birimi olan TRON airdrop yapmaya hazırlanıyor.

TRON airdrop ile iyi niyet mi gösteriyor?

Ethereum kurucusu Vitalik Buterin ve TRON CEO’su Justin Sun arasında, 6 Nisan tarihinde, çevrimiçi ortamda bir anlaşmazlık yaşanmıştı. İddiaya göre TRON’un 30 milyon adet TRX’i Ethereum topluluğuna dağıtması, bu tartışmanın tatlığa bağlandığının bir göstergesi.

Ethereum, TRON’un erken dönem gelişiminde dinamik bir rol oynamıştı. TRON’un resmi ağ platformu Mainnet 31 Mayıs’ta başlatılacak.

Justin Sun açıkladı: TRON airdrop yapacak.
Justin Sun açıkladı: TRON airdrop yapacak.

Bugün başlaması bekleniyor: Koşullar basit

Justin Sun tarafından Twitter aracılığıyla yapılan açıklamada airdrop’un bu hafta yapılacağı bildirilirken, her bir Ethereum kullanıcı hesabına ortalama 50 TRX dağıtılacağını belirtti. Medium aracılığıyla yapılan resmi açıklama için tıklayınız.

Airdrop’ta 1,7 milyon dolar değerinde toplam 30 milyon TRX sunulacak. 600 binden fazla hesap TRX elde edecek ve 0,1’den fazla ETH’ye sahip her hesap bu işlem için uygun olacak.

TRON (TRX) 2018’in başından bu yana nasıl bir performans gösterdi?

TRON (TRX) 1 Ocak - 21 Nisan 2018 grafiği
TRON (TRX) 1 Ocak – 21 Nisan 2018 grafiği

0,044682 dolarlık değerle açtığı 2018 yılında 5 gün içinde akıl almaz bir sıçrama kaydeden TRON (TRX), 5 Ocak 2018 tarihinde değerini 6 katın üzerinde artırarak 0,278030 dolara ulaşmıştı. Ardından genel olarak kırmızı görüntü çizen TRON (TRX) grafiği, 0,06-0,12 dolar aralığında seyretti.

TRON (TRX), haberin yazılış anı itibarıyla 0,052545 dolardan işlem görüyor. Ethereum’a yönelik bir iyi niyet nişanesi olarak lanse edilen airdrop ile TRON (TRX) değerinde nasıl bir seyir söz konusu olacağı merak konusu.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin