featured

Terra tokenlerinin fiyatı fırladı: Binance USTC duyurusunun ardından Terra tokenleri 1 doları geri alabilir mi? İşte detaylar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Haftaya hareketli başlayan Terra Luna Classic ekosistemi, 27 Kasım Pazartesi günü iki önemli haberin etkisiyle kripto para piyasasının gündemine oturdu. Topluluk, LUNC ve  USTC’yi canlandırmak için önemli bir teklifi oybirliğiyle kabul etti. Bu durum, Terra Classic LUNC’un toparlanma umudunu yeniden alevlendirmekle kalmadı ve önemli bir fiyat artışını tetikledi.

Söz konusu teklif, v2.3.1’in zincir içi dağıtımı dinamik doğrulayıcı komisyon modülünün dâhil edilmesiyle ilgili. Buna karşın bugün dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, dikkatli bir incelemenin ardından 50x’e kadar kaldıraç sunan stabilcoin USTC sürekli sözleşmesi başlatacağını duyurdu.

Haberin ardından tüm Terra Classic tokenleri önemli fiyat artışları yaşadı. Başta USTC ve Terra Classic LUNC fiyatlarında büyük bir sıçrama gösterdi. Binance, USTC sürekli ticaretini bugün 12:30’da başlatmayı planlıyor ve likidite dağıtımından sonra LUNC ve USTC fiyatları hızla yükseliyor.

Terra Luna Classic topluluğu teklifi kabul etti!

Terrad istemcisi v2.3.1’in zincir içi dağıtımını sağlayamaya yönelik olan 11885 sayılı uyuşmazlığın çözümü, topluluk tarafından onaylandı. Bu güncelleme dyncomm ante dekoratörünün hesap sırası ile ilgili kritik bir sorununu gidermektedir. Sadece bir gün içinde onaylanan teklif için oylama hâlen açık.

Geçtiğimiz hafta topluluk, oylama gücüne dayalı olarak minimum doğrulayıcı komisyonlarını belirlemeye yönelik protokol mantığını entegre eden dyncomm modülünü başlatmak için v2.3.0’ı onayladı. Ancak L1TF lideri Vinh Nguyen konuyla ilgili bir sorun olduğunu bildirdi ve açıklama yaptı.

“Komisyon düzenlemeleri sırasında bazı doğrulayıcıları etkileyen sıra uyumsuzluğuyla ilgili kritik bir sorun olduğunu bildirdi. Bu sıra uyuşmazlığı sorunu, bazı hesapların zincirle daha fazla etkileşime girmesinin engellenmesine yol açtı.”

Terra Luna Classic’in dyncomm modülünü resmen onayladığı daha önce bildirilmişti. Öneri, Terra Luna Classic topluluğundan yüzde 99,96 oranında lehte oy aldı ve çoğunluk üst düzey doğrulayıcılardan destek gördü.

Terra Classic tokenları ani ralli yaptı!

LUNC fiyat analizi:

Terra Classic’e ait iki önemli token LUNC ve LUNA fiyatları, topluluk onayı ve Binance listelemesi duyurusunun ardından hızla yükselişe geçti. LUNC fiyatı son 24 saatte yüzde 51.13’lük çarpıcı bir yükseliş yaşadı. Bu yazının yazıldığı sırada 0.00012.01 dolardan işlem görüyor. Kritik destek seviyesini aşan LUNC en yüksek fiyatı sırasıyla 0,0001218 dolar oldu. Ayrıca işlem hacmi son 24 saatte işlem hacmi yüzde 1159,05 artarak yoğun ilgi gördü ve 688.305.763 dolara çıktı.

terra

LUNA fiyat analizi

Terra’nın ikinci önemli tokeni LUNA fiyatı da son 24 saatte yüzde 30,88’lik bir yükseliş yaşayarak 0,9025 dolara ulaştı.  Ayrıca son 24 saate 0.9071 seviyesini görerek rekor bir seviyeye ulaştı. Bu çarpıcı yükselişle birlikte işlem hacmi yüzde 472’lik bir artış gösterdi ve 24 saatlik hacmi 646.701.917 dolara çıktı.

terra

Binance, yeni USTC sürekli sözleşmesini başlattı!

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, 50x’e kadar kaldıraç sunan bir stabilcoin USTC sürekli sözleşmesi başlatacağını söyledi. USDT, fonlama ücreti uzlaştırma sıklığı her dört saatte birdir ve uzlaştırma varlığıdır. Duyuruya göre, USTC/USDT Sürekli Sözleşmesinin lansman sırasındaki maksimum fonlama oranı + yüzde 2,00 ile eksi yüzde 2,00’dir. Binance, kullanıcılarının USTC-USDT Sürekli Sözleşmesini Çoklu Varlık Modu altında birden fazla marjin varlık üzerinden alıp satmasına olanak tanıyacak.

Bununla birlikte Terra Classic tokenleriyle yüksek bir korelasyon içinde olan USTC’nin fiyatı ivme kazanmaya devam ediyor. USTC sürekli ticareti, bugün 27 Kasım Pazartesi 12.30’da başlatıldı ve ani bir yükselişle fiyatı son 24 saatte yüzde 200 artışla 0.06596 dolara fırladı.  Basın saatine göre 24 saatin en yüksek seviyelerinde olan USTC’nın işlem hacmi son 24 saate yüzde 2166,37 artarak 1.255.875.640 dolara yükseldi.

Bitcoin Minetrix 9. etabı tamamladı…

Terra tokenlerinin yanında Bitcoin madenciliğine yeni bir soluk getiren Bitcoin Minetrixtokenleştirilmiş bulut madenciliğine öncülük ediyor. Şeffaf, bağımsız ve güvenilir bir platform üzerinden BTC madenciliği yapmaya imkân veren projenin en büyük avantajı kolay ve güvenilir kullanımı oluyor. madenciliği basitleştirerek güvenli kılan proje dolandırıcılık risklerini ortadan kaldırıyor ve pasif gelir elde etmeye olanak veriyor. Yatırımcılardan büyük ilgi gören BTC Minetrix; ETH, USDT veya banka kartı ile satın alınabiliyor. Ön alımla yatırımcılara sunulan BTCMTX tokenleri  “Satın Al & Stake Et” seçeneği ile daha fazla  kazanma şansı sunuyor.

Bitcoin Minetrix’ı ziyaret edin

Minimum uzmanlık gerektirdiği için hızla büyüyen Bitcoin Minetrix son güncellemelerle 9. etabı çok kısa bir sürede tamamlayarak büyük ilgi gördü. Bununla birlikte önemli bir kilometre taşına daha ulaşan token, en son veriler eşliğinde 4.400.000 dolar birikim toplandı.

Bitcoin Minetrix’ı ziyaret edin

 

coingape

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin