featured

Solana (SOL) fiyat analizi: Yıl sonuna kadar 100 dolar hedefine ulaşabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Solana (SOL), teknik göstergelerindeki olumlu işaretlerden dolayı adından söz ettiriyor. Grafiklerdeki geri dönüş sinyalleri, boğaların güçlenerek geri döneceklerini gösteriyor.

Ayrıca uygun bir Fibonacci geri çekilme seviyesine doğru SOL fiyat düzeltmesi, alıcıların daha güçlü bir geri dönüş yapmasına yardımcı olacaktır.

Solana (SOL) fiyat analizi:

Solana (SOL) fiyatındaki toparlanma, yakın zamanda önemli bir engelle karşılaşması sebebiyle ufak bir kesintiye uğraşmıştı. Kripto para piyasasındaki belirsizliğin artmasının ardından yükseliş ivmesini kaybeden gözde altcoin, 67 dolar civarında istikrar kazanmıştı. Ancak işlerin kötüleşmesi ile birlikte fiyatta bir düşüş yaşandı. Ayıların fiyat hareketini kontrol etmeye başlamasıyla SOL değerinin %23’ünü kaybederek 51,40 dolar seviyesinde bulunan destek noktasını yeniden test etti. Bununla birlikte, Fibonacci geri çekilme seviyelerine göre bu düzeltme “güvenlik bölgesi” içerisinde kalıyor. Yani, gözde altcoin yükseliş ivmesini geri kazanarak yukarı yönlü hareketine kaldığı yerden devam edebilir.

Solana SOL

Solana fiyatındaki sağlıklı bir düzelme iyileşmeyi uzatabilir. Teknik göstergeler ve grafikteki mevcut model de bu ihtimali güçlendiriyor. Çünkü şu anda grafikte yuvarlanan bir dip modeli mevcut. Bu model, Solana fiyatındaki toparlanma eğilimini yönetiyor. Dolayısıyla gözde altcoin’in fiyatı 51 dolar veya 42,5 dolar seviyelerinde destek bularak yeni bir yükselişe başlayabilir.

Solana için 24 saatlik işlem hacmi 793 milyon dolardır. Bu da %34’lük bir kayıp gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Günlük grafik, boğaların yeniden kontörlü ele alabileceğine işaret ediyor. Ayrıca Solana fiyatındaki toparlanmanın, genellikle sürdürülebilir büyümeyi işaret eden ve varlığın eğilimini tersine çevirebileceği sağlam bir dip oluşturmuş olabileceğini öne süren yükseliş göstergesi olan yuvarlak dip modeliyle aynı hizada olduğunu gösteriyor.

Bu modelin etkisi ve daha geniş piyasa toparlanmasının da yardımıyla SOL fiyatı, Ekim ayının ortasından itibaren ivme kazanmaya başladı. Bunun sonucunda da 20 dolar seviyesinden sıçrayarak yükselişe geçti. Başlayan toparlanma sonucunda, gözde altcoin’in fiyatı beş hafta içinde yaklaşık %225 oranında artarak 67,43 dolara yükseldi. Böylece, bu dönem içinde en çok değer kazanan kripto para birimlerinden biri olmayı başardı.

 

Ancak bu noktada fiyat, piyasada önemli bir satış dalgasıyla aynı zamana denk gelen bir tersine dönüşle karşı karşıya kaldı. SOL fiyatının devam eden rallisi sırasında bu türden birkaç geri çekilme yaşadığı ve tipik olarak %38,2 veya %50 Fibonacci seviyelerine geri döndüğü dikkat çekici bir veridir.

SOL bu yazının yazıldığı sırada 57 dolar civarında işlem görüyor. Fiyatın 42 dolar seviyesinde bulunan %50 Fibonacci seviyesinin üzerinde kaldığı sürece yükseliş ivmesini geri kazanabilmesi için iyi bir fırsatı vardır. Eğer yükseliş eğilimi devam ederse, fiyat sırasıyla 78,2 dolar ve 100 dolar seviyelerine kadar yükselebilir. 100 doların üzerinde bir kapanış yapabilmesi durumunda ise bir sonraki hedefi 121,75 dolar olacaktır.

Solana aktif adreslerindeki istikrarlı yükseliş

Fiyat hareketindeki düzeltme aşamasına rağmen Solana ağındaki aktif adreslerin sayısı parabolik bir büyüme gösteriyor. Into The Block’un zincir içi verilerine göre aktif adreslerin sayısı altı ayın en yüksek seviyesi olan 444,480’e ulaştı. Aktif adreslerin sayısındaki yükseliş, Solana ekosistemine olan ilginin ve katılımın arttığını gösteriyor. Bu nedenle uzun vadede SOL token’larına olan ilgi artabilir.

Vortex göstergesi: VI+ ve VI- eğimleri arasındaki düşüş yönlü geçiş, düzeltme modunun aktif olduğunu vurguluyor.

Üstel Hareketli Ortalama: 20 günlük EMA eğimi alıcılara güçlü bir geri çekilme desteği sunuyor.

Staking ve bulut madenciliğine yenilikçi bir bakış: Bitcoin Minetrix

Kripto para dünyasında bir devrim niteliğinde olan Bitcoin Minetrix, bulut madenciliğini farklı bir perspektife taşıyarak yatırımcıların hayatını kolaylaştırıyor. Bu yenilikçi proje, mükemmel bir kripto para ön satış deneyimi sunmanın yanı sıra, bireysel yatırımcılara BTCMTX token’ları aracılığıyla daha güvenli bir yol açıyor. Bu token’lar, yüksek güvenlik standartlarına sahip Bitcoin madenciliği fırsatlarına dönüşüyor. Ayrıca, BTCMTX token’ları her an borsalarda alınıp satılabiliyor, bu da yatırımcılara maksimum esneklik sağlıyor. Sonuç olarak Bitcoin Minetrix projesinin bulut madenciliği dünyasına özgün ve güvenilir bir bakış açısı sunduğu söylenebilir.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

Bu proje, geleneksel madencilik süreçlerinden kurtulmanın yanı sıra Ethereum tabanlı akıllı sözleşmeler aracılığıyla bulut madenciliği kredileri kazanmayı sağlıyor. Elde edilen krediler, Bitcoin Minetrix platformunda yakılarak madenciliğe dönüştürülüyor. Proje aynı zamanda merkeziyetsiz bir yapıya sahip. Bu da güvenlik açısından önemli bir avantaj sağlıyor ve yatırımcıların projeye olan güvenini artırıyor. Bitcoin Minetrix, her seviyedeki kripto yatırımcısının rahatlıkla anlayabileceği bir tasarıma sahiptir, yani sektörde yeniyseniz bile projeye kolayca dahil olabilirsiniz.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

Bitcoin Minetrix projesi şu anda ön satış aşamasında ve toplam arzının yaklaşık %70’ini (2.8 milyar) bu aşamaya ayırmış durumda. Ön satış için belirlenen hedef ise 32 milyon dolar.

$BTCMTX, ilk aşama için oldukça cazip bir fiyatla, yani 0,011 dolarla satışa sunuldu. Siz de hemen bu yeni ve gelecek vaat eden projenin bir parçası olabilir, erken aşamada yeni fırsatları yakalayabilirsiniz.

coingape


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin