Tanınmış trader, 2021’de uçuşa geçmesi beklenen 8 kripto parayı açıkladı
Tanınmış trader, 2021’de uçuşa geçmesi beklenen 8 kripto parayı açıkladı

Tanınmış trader, 2021’de uçuşa geçmesi beklenen 8 kripto parayı açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Etkili altcoin trader’ı ve kripto para analisti Aaron Arnold, 2021’de yatırımcıların takip etmeyi düşünmesi gereken büyük büyüme potansiyeline sahip 8 kripto varlığı paylaştı.

Bitcoin (BTC)

Kardeşi Arnold Austin ile Altcoin Daily YouTube kanalında paylaşımlar Arnold, çeyrek milyondan fazla takipçisine Bitcoin’in en iyi seçim olduğunu söyledi.

Arnold, PayPal’ın CEO’su Daniel Schulman ile yaptığı röportajda, Bitcoin’in yalnızca trader benimsemesinin ilk aşamalarında olduğunu söyledi. Schulman, PayPal’ın kripto para ticareti yapmayı ve tutmayı kolaylaştırdığını ve 2021’in başlarında daha fazlası olacağını da sözlerine ekledi. PayPal, platformundaki 28 milyon kullanıcının işlemlerinden herhangi biri için fon kaynağı olarak kripto kullanmasını sağlıyor.

Polkadot (DOT)

Arnold, Polkadot’u 2021’in en iyi performans gösteren ikinci varlığı olarak seçti. Proje ağustos ayı ortalarında başlatıldı ve kripto topluluğu tarafından anında olumlu bir tepki aldı.

Polkadot, farklı açık kaynaklı ve özel blok zinciri ağları arasındaki tokenler de dahil olmak üzere herhangi bir veri türünün tam birlikte çalışabilirliğini kolaylaştıran yeni nesil bir Proof-of-Stake blok zinciri ağı olarak faaliyet gösteriyor.

DOT, potansiyel “ETH katilleri” olarak adlandırılan Cardano ve Binance Chain ile birlikte Ethereum’un en büyük rakiplerinden biri.

Polkadot’un yerel tokeni DOT, stake etme yoluyla pasif bir gelir elde etmek isteyen yatırımcılardan 3 milyar dolarlık bir yatırım çekti. Arnold ayrıca Polkadot’un DeFi ve fungible tokenlere (NFTS) yatırım çektiğini belirtti.

Ethereum (ETH)

Ethereum, Beacon Chain’in başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesiyle Stake of proof’a geçişe resmen başladı. Arnold’a göre ETH, yeni ağ ölçeklenebilirliği ve stake ödülleri çağı getirmeyi vadettiği için büyümeye hazır.

YFI (yearn.finance)

YFI, 2020’deki DeFi patlamasından doğan en iyi projelerden biri. Protokol, Arnolds’un DeFi projesi için olası bir katalizör olarak öngördüğü Yearn İyileştirme Teklifi 54’ü (YIP-54) uyguladı.

Cardano (ADA)

Cardano beşinci sırayı alıyor. Arnold, Yella da dahil olmak üzere Cardano’da yapılacak büyük yükseltmelerin ADA’nın değerini, faydasını ve fiyatını artıracağını belirtti.

XRP, SNX, LINK

Kalan üç seçim XRP, Synthetix ve Chainlink. Arnold, merkez bankalarının CBDC geliştirmede gösterdiği artan ilgide XRP’nin önemli bir rol oynayacağını söyledi. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, merkez bankalarının stabilcoinlerini çıkarmak için XRP Ledger’ı kullanmayı düşünmelerini istiyor.

SNX ve LINK, kripto platformlarının petrol gibi varlıkları tokenize etmek için toplandığı yükselen trendden de yararlanacak. 

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin