Super Bowl öncesi gözler bu tokenin üzerinde! Ralliye mi hazırlanıyor?
Super Bowl öncesi gözler bu tokenin üzerinde! Ralliye mi hazırlanıyor?

Super Bowl öncesi gözler bu tokenin üzerinde! Ralliye mi hazırlanıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Federal Rezerv’in (Fed) ABD enflasyon verilerini açıklamasıyla FTX Token (FTT/USD) fiyatı bir gecede keskin şekilde düştü. Buna ek olarak düşüş pazar günkü Super Bowl maçından sadece birkaç gün önce gerçekleşti. FTX 32 milyar dolarlık piyasa değeri ile dünyanın en değerli blok zinciri şirketlerinden biri. FTX’in 8 milyar doların üzerinde değere sahip ABD yan kuruluşu ayrı bir şirket olsa da sahipleri aynı. İnsanlar, bu iki firmanın sağladığı bir ticaret platformunda kripto para birimleri alıp satabilir.

Platformun yerel para birimi olarak FTX token kullanılıyor. CoinMarketCap’e göre kripto para 6 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine sahip ve neredeyse %5 düşüşle 44,51 dolardan işlem görüyor ve bu da onu dünyanın en büyük 28. kriptosu yapıyor. FTT için çeşitli uygulamalar vardır. Başlangıç olarak, FTX platformu, sahiplerinin düşük fiyatlarla kripto para alıp satmasına olanak tanır.

ABD’nin yüksek enflasyon rakamları bildirmesiyle FTT fiyatı düştü. Verilere göre, ocak ayında ABD’nin enflasyon oranı %7,5 oldu ve bu 40 yılın en yüksek enflasyon oranı anlamına geliyor.

Enflasyon verilerinin artması nedeniyle Federal Rezerv (Fed), önümüzdeki aylarda faiz artırımına gidebilir. Bu da kripto para piyasası üzerinde olumsuz etki yaratabilir.

Super Bowl, FTX Token için itici güç olabilir

Amerika Birleşik Devletleri’nde 91 milyondan fazla izleyiciyle en çok izlenen spor etkinliği olan Super Bowl, FTX Token fiyatı için bir sonraki önemli teşvik olacak gibi duruyor. FTX’in Super Bowl’da devasa bir Bitcoin çekilişi yapacağını duyurmasının ardından diğer kripto şirketleri de reklam yayınlamak için kolları sıvadı. Bu reklamları gördükten sonra daha fazla kişinin FTT tokenlerini satın alması ve bunu takiben FTX fiyatının yükselmesi mümkün.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin