Baby Musk, yere çakıldı, adeta dibi boyladı!

Dikkat!!! Bir dolandırıcılık vakası daha: Baby Musk

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021 yılından sonra kripto endüstrisi aynı zamanda bir çöplüğe dönüştü. Bu ekosistem her ne kadar savunulsa da herkesin kripto çıkarabilmesi kaliteyi biraz aşağıya çekti. 10.000’den fazla kriptonun yer aldığı sistemde pek çoğu tarihe gömülecek. Ancak yatırımcıların ilgi duyması hiç beklenmeyen bir varlığı bile yükseltti. Meme coinler bunun en güzel örneği. Şimdi ise bir çöküşün ismini açıklayacağız: Baby Musk…

2022 yılının Şubat ayında piyasaya giriş yapan Baby Musk, bol sıfırlı varlıklardan bir tanesi. Kripto para birimi PancakeSwap hariç hiçbir borsada yer almıyor. Ancak bugün yaşadığı düşüşü konuşacağız. Bir pik hareketiyle yukarı giden meme coin, kimsenin beklemediği anda dibi boyladı. Buna mal boşaltma da diyebiliriz. 

Bir meme tokenı olan Baby Musk Coin, bir işleminden sonra neredeyse %100 oranında değer kazandı. Token, ICO’sunda 2 milyon dolar toplamayı başardı. Ayrıca ekip, meme paralarında devrim yaratma sözü verdi. Fakat bu söz sadece lafta kaldı.

Baby Musk, yüzde 100 çıkış sonrası yüzde yüz dip yaptı 

Adını Elon Musk’tan alan Baby Musk Coin, fiyatı neredeyse %100 düştüğü için farklı bir süreçten geçiyor gibi. Raporlar, projenin geliştiricisinin tokenları terk ettiği ve fiyatın büyük miktarda düşmesine neden olduğu ortaya çıktı.

Proje, Şubat 2022’nin başlarında gerçekleşen ICO’su sırasında bile 2 milyon doları aşmıştı. Simgenin arkasındaki geliştiriciler, meme endüstrisinde devrim yapmak istediklerini söyleyerek projenin meşru görünmesi için bir miktar çaba harcadılar. Artık çevrimdışı olan Baby Musk Coin’in web sitesinde, proje için gelecek planlarını açıklayan bir yol haritası vardı.

Ekip aldığı yatırımdan sonra toz oldu. Projeler sorunla mücadele ederken, 2022’ye doğru dolandırıcılık kripto alanının büyük bir parçası olmaya devam edecek gibi duruyor. Kötü aktörler niş içindeki artan ilgiden yararlanıyor.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin