10 yıldır dokunulmayan
10 yıldır dokunulmayan "zombi Bitcoin" cüzdanı hareketlendi! 15,5 milyon dolar transfer edildi

Square’in 3. çeyrek gelirlerini Bitcoin güçlendirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kriptoparahaber – Perşembe günü yayınlanan verilere göre Bitcoin, bu çeyrek için bir Fintech devinin gelirlerini güçlendiriyor.

Bitcoin satın alma uygulaması Square’i işleten Amerikan finans hizmetleri şirketi Cash App, dün bir ABD SEC dosyasında, Bitcoin işinin 2020’nin üçüncü çeyreğinde yapılan diğer satın alımlardan daha fazla olduğunu bildirdi. Mobil uygulama, Bitcoin, hisse senetleri için bir komisyoncu olarak işlev görüyor.

Square’in geliri

Square’in toplam üçüncü çeyrek geliri, geçen yıla göre % 140 artışla 3 milyar dolar olarak bildirildi.

Bitcoin, Square gelirinin %80’ini elde etti.

Gelir, kripto piyasasının hala düşüş eğiliminde olduğu ve perakende işlemler arasında nispeten daha az ilgi gördüğü geçen yılın aynı çeyreğine kıyasla on kat artışa işaret ediyor.

Belgeye göre, Bitcoin, Square’in tüm gelirlerinin %80’inden fazlasını oluşturdu. Cash App kullanıcıları, geçtiğimiz üç ayda 1.63 milyar doların üzerinde Bitcoin satın aldı.

Cash App’teki diğer ürünler 450 milyon doların üzerinde işlem gerçekleştirdi. Bu da işlemlerin büyük ölçüde sadece Bitcoin üzerine gerçekleştirildiğini gösteriyor. Öncü kripto para biriminin bugün 15.850 $’a ulaşmasıyla yatırımlar iyi sonuç verdi. Mayıs ayından bu yana yaklaşık %50 ve Mart ayındaki 3.900 $’dan bu yana %300 artış söz konusu.

Bitcoin alanlar

Square, Bitcoin satın alan kullanıcıların, Mayıs 2020’de başlatılan ve kullanıcıların günlük veya haftalık olarak sabit bir miktarda satoshi biriktirmelerine olanak tanıyan otomatik bir hizmet olan Cash App’in “Auto-Invest” aracını kullandığını söyledi. Bu hizmet aynı zamanda hisse senedi alımları için de mevcut.

Bu arada firma, Bitcoin işinden üçüncü çeyrekte 32 milyon doların üzerinde brüt kâr elde ettiğini, 2019 ile karşılaştırıldığında kârını 15 kat artırdığını ifade ediyor.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin