Kripto stratejisti: “Boğa döngüsüne giren XRP bu çılgın seviyeye yürüyor!”
Kripto stratejisti: “Boğa döngüsüne giren XRP bu çılgın seviyeye yürüyor!”

Ripple günlük hacmi yılın ikinci çeyreğinden bu yana yüzde 105 arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple üçüncü çeyrek piyasa raporunu yayımladı. Rapora göre üçüncü çeyrekte bildirilen günlük hacim, 403,58 milyon dolara tırmandı. Yılın ikinci çeyreğinde bu sayı 196,28 milyon dolardı.

Duyurulan hacim verisi, RippleNet’teki yeni bir beta hizmeti olan ve On-Demand Liquidity (ODL) kullanan müşterilerin isteğe bağlı sermaye elde etmelerine olanak tanıyan Line of Credit’i de içeriyor. Şirket Ripple’ın XRP alımlarıyla ilgili olarak şunları söyledi:

Ripple, sağlıklı pazarları desteklemek için XRP satın alıyor ve satın almaya devam edebilir. Bu, Line of Credit beta için kısa vadeli bir ürün çözümüdür. Uzun vadede Ripple, XRP likiditesini sadece Ripple’dan değil, açık piyasadan dinamik olarak elde etmek için yeni ODL yetenekleri geliştiriyor.

Ripple’ın bu likiditenin yaratılmasına odaklanması, Talep Üzerine Likidite (ODL) ürünlerine yönelik bir hamle.

Ripple volatilitesi Bitcoin ve Ethereum’dan daha fazla

Ayrıca XRP’nin çeyrek boyunca %3,5 olan oynaklığının BTC (%3,2) ve ETH’den (%3,3) daha yüksek olduğu bildirildi.

Bir köprü para birimi olarak bir kez daha kendini kanıtlayan yukarıdaki grafik, XRP’nin Binance’ten Coinbase’e BTC, ETH ve XRP cinsinden 10.000 ABD doları eşdeğeri üzerinde bir varlık transferi için düşük işlem süresini gösteriyor.

Bildirildiğine göre XRP için borsalar arası transfer süresi, Bitstamp’tan HitBTC’ye görüldüğü gibi 18 saniyeye kadar düşebilir. Bu durum yatırımcıların XRP’nin hızından ve düşük işlem maliyetlerinden yararlanarak zamanla sınırlı arbitraj fırsatlarını yakalamasına olanak tanıyor.

Ripple ayrıca, XRP Ledger v1.6’nın piyasaya sürülmesinin, daha sağlam bir fikir birliği mekanizması ve güvenilirliği, kararlılığı, performansı ve güvenliği test etmek için devnet üzerinde Negatif UNL değişikliği gibi yeni özellikler ve iyileştirmeler getirdiğini belirtti.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin