Dikkat! Solana için bu model %16 oranında düşüşe işaret ediyor
Dikkat! Solana için bu model %16 oranında düşüşe işaret ediyor

Dikkat! Solana için bu model %16 oranında düşüşe işaret ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana fiyatındaki son iki haftalık toparlanma, düşen bir kama modeline dönüştü. Model oluşumu sırasında varlık fiyatı, yakınlaşan iki eğilim çizgisi arasında hareket eder. Teorik olarak, birbirine yaklaşan trend çizgileri, yükseliş momentumundaki zayıflığa işaret eder. Dolayısıyla, bu modelin Solana’nın yakın gelecekteki fiyatını nasıl etkileyebileceği aşağıda açıklanmıştır.

Solana coin price

Son toparlanmanın ortasında, Solana fiyatı 2023’ün ilk iki haftasında patlayıcı bir ralliye tanık oldu. Böylece, Ocak ayının en düşük seviyesi olan 9,69 dolardan %172 artarak 27 dolarlık yüksek bir arz bölgesine ulaştı. Kripto piyasasında yayılan belirsizlikle birlikte, son iki haftadaki toparlanma daha az agresifti ve yükselen bir kama paterni oluşumu gösterdi.

Yazım sırasında, kripto para fiyatı 24,15 dolardan işlem görüyor ve gün içinde %7,5 düştü. Bugünün uzun düşüş mumu ile Solana fiyatı, modelin destek trend çizgisini aşmaya ve yeni bir düzeltme aşamasını tetiklemeye çalıştı.

Düşük trend çizgisinin altında kapanan günlük bir mum, satış baskısını hızlandıracak ve büyük olasılıkla SOL fiyatını %16 düşürerek 20,4 dolar desteğini yeniden ziyaret etmesine neden olacak.

Ancak bu geri çekilmenin ardından uzun vadeli bir ralli için yükseliş momentumu geri kazanılabilir.

Teknik Gösterge

MACD: MACD (mavi) ve sinyal çizgisi (turuncu) arasındaki düşüş eğilimi, tükenen yükseliş momentumunu ve potansiyel geri çekilmede daha yüksek oynaklığa işaret eder.

EMA’lar: 50 ve 100 günlük EMA, 20,4 dolar seviyesinin destek gücünü artırıyor.

Volatilite: Orta

Direnç seviyeleri: 27,6 dolar ve 30,5 dolar

Destek seviyeleri: 17,8 dolar ve 20,4 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin