Dogecoin (DOGE) fiyatını yükseltebilecek yeni özellik açıklandı!
Dogecoin (DOGE) fiyatını yükseltebilecek yeni özellik açıklandı!

Dogecoin (DOGE) fiyatını yükseltebilecek yeni özellik açıklandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto geliştiricisi MyDogeCTO, bu hafta kullanıma sunulan yeni ödemeler API’sı hakkında bilgi verdi. Dogecoin (DOGE), tüm kullanıcıları ve yatırımcıları için erişimi genişletmeye devam ederken, kripto dünyasının en iyi meme coini olarak yerini koruyor.

Twitter’da MyDogeCTO adlı bir kripto geliştiricisi tarafından paylaşılan bir güncellemeye göre, Dogecoin, bu hafta piyasaya sürülecek olan bir Uygulama Programlama Arayüzü (API) aracılığıyla herhangi bir web sitesinde ödeme olarak kabul edilecek. Yeni araca MyDogeMask API adı verildi ve ekosistemde çalışan Merkezi Olmayan Uygulamaların (dApp’ler) çoğu için bir protokol demosu paylaşıldı.

Dogecoin, ilk piyasaya sürüldüğü andan itibaren dikkat çekici bir şekilde büyüdü ve bir köpek temalı kriptoya dayandığından, eğlenceli bir kripto para birimi olarak markalandı. Kripto para, ilk günlerinden itibaren etkisi, faydası ve tanınırlığı açısından büyüdü ve bugün meme paraları olarak markalanan diğer ilgili dijital tokenler için standart haline geldi.

Fiyat nasıl tepki verebilir?

Dogecoin çok yüksek oynaklığa sahiptir ve sektördeki genel etkisini artırmaya yardımcı olabilecek yükseliş haberlerine karşı oldukça hassastır. Sonuç olarak, MyDogeMask API’sinin piyasaya sürülmesi, dijital para biriminin fiyatını haftalık yeni bir yüksek seviyeye çıkarmaya yardımcı olmak için önemli bir katalizör görevi görebilir.

Dijital para birimi, CoinMarketCap’ten alınan verilere göre son 24 saatte %2 düşüşle 0,08675 dolardan el değiştiriyor. Son düşüş, hafta sonu boyunca %50’lik bir rallinin ardından geldi. Bununla birlikte, coinin mevcut görünümü göz önüne alındığında, yeni bir pozitif temele şiddetle ihtiyaç duyuyor ve bu gelecek API, coinin fiyatını yükseltmeye yardımcı olabilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin