Solana fiyatı yukarı yönde potansiyel gösteriyor! Takip edilecek seviyeler
Solana fiyatı yukarı yönde potansiyel gösteriyor! Takip edilecek seviyeler

Solana fiyatı yukarı yönde potansiyel gösteriyor! Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana fiyat analizi, pazarın büyük bir yukarı yönlü potansiyel göstermesiyle yükselen işaretler gösteriyor. Boğalar, piyasanın gidişatını daha iyi değiştirecek olan Solana piyasası için devreye giriyor. SOL şimdi yükseliş döneminin önümüzdeki birkaç gün devam etmesini bekliyor. Ancak, ayılar kontrollerini yeniden kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklar. SOL fiyatı son 48 saat içinde bir fincan ve kulp hareketi yaşadı ve trendin devam etmesi bekleniyor.

Piyasa, Solana’nın dün fiyatının 108 dolara yükseldiğini ancak kısa bir süre sonra 107 dolara düştüğünü gösteriyor. Solana hafif bir olumsuz hareketine devam ediyor. Ancak ertesi gün Solana fiyatları fırladı ve 109,4 dolara ulaştı. SOL şu anda 109,4 dolardan işlem görüyor; SOL, son 24 saatte 1.823.341,980 dolar işlem hacmi ve 36.313.944,726 dolar canlı piyasa değeri ile %7,44 artış kaydetti. SOL şu anda kripto para birimi sıralamasında 7. sırada yer alıyor.

SOL 4 saatlik fiyat analizi: Son gelişmeler

Solana price analysis: SOL moves positively towards $110 1

Solana fiyat analizi, fiyat yükseldikçe piyasanın mevcut durumunun yükseliş potansiyeli gösterdiğini gösteriyor. Ayrıca, piyasanın oynaklığı bir açılış hareketini takip ediyor. Bu da kripto paranın her iki uçta da oynak değişime daha yatkın olmasına neden olur. Sonuç olarak, Bollinger bandının üst sınırı 110,4 dolarda bulunuyor ve SOL için en güçlü direnç görevi görüyor. Tersine, Bollinger bandının alt sınırı 95,7 dolarda bulunuyor ve SOL için bir destek noktası görevi görüyor.

SOL fiyatı Hareketli Ortalama eğrisinin altında hareket ederek piyasanın bir yükseliş hareketi izlediğini gösteriyor. Bununla birlikte, piyasa bugün açılış oynaklığı yaşadığından, altcoin fiyatının her iki uçtan birine doğru hareket etmek için daha fazla yeri var. Ek olarak, SOL/USD fiyatı, ayılara bir fırsat verebilecek olası bir kırılmayı işaret ederek, geri çekilen dirence doğru hareket ediyor gibi görünüyor.

Solana price analysis: SOL moves positively towards $110 2

Solana fiyat analizi, Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanının 64 olduğunu ve kripto para biriminin aşırı değerleme bölgesine girmesini sağladığını ortaya koyuyor. Ayrıca, RSI puanı hafifçe yukarı doğru hareket ediyor.

Solana fiyat analizi, son birkaç gün içinde dalgalı bir hareket yaşadı. Ancak oynaklığın biraz azalmasıyla birlikte boğalar, ayılara karşı darbe başlatmak ve piyasanın kontrolünü zorla ele geçirmek için ayılara karşı hamleler yapmaya başlıyor. Ayrıca, oynaklık kapandıkça, kripto para biriminin değerini değiştirmek için daha az oynak hale getirir. Sonuç olarak, Bollinger bandının üst sınırı 137 dolarda bulunuyor. Bu seviye altcoin için en önemli direnç görevi görüyor. Aksine, Bollinger bandının alt limiti 88 dolarda bulunuyor. SOL için en güçlü destek görevi görüyor.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanı, kripto para biriminin istikrarını gösteren 52 gibi görünüyor. Alt nötr bölgeye düşer. Bununla birlikte, RSI puanı, genişleyen bir pazara işaret eden artan bir hareketi takip eder ve istikrarlı dinamiklere doğru hareket eder. Yükselen RSI puanı, satış faaliyetinin satın alma faaliyetinden daha düşük olduğunu gösterir.

Solana fiyat analizi sonuç

Solana fiyat analizi, daha fazla yükseliş fırsatı ile yükseliş momentumunu gösteriyor. Boğalar caydırıcılığını gösterdi ve piyasa herhangi bir değişiklik belirtisi göstermediği için piyasayı uzun vadede kontrol etmeye devam edebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin