Boğalar bu altcoin'i yukarı seviyelere taşıyabilecek mi? Teknik analiz
Boğalar bu altcoin'i yukarı seviyelere taşıyabilecek mi? Teknik analiz

Boğalar bu altcoin’i yukarı seviyelere taşıyabilecek mi? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Monero, kısa vadeli bir yükseliş gösterebilir. Altcoin 255 dolardan destek için önemli bir eski direnç seviyesini çevirdi. Boğalar ve ayılar son birkaç saat içinde çarpışırken momentum nötr görünüyordu. Genel olarak görünüm önümüzdeki birkaç gün içinde güçlü bir şekilde yükselişini sürdürüyor.

Monero: XMR back above an area it last previously had as support in October, further gains expected

Monero: XMR, daha önce Ekim ayında destek olarak sahip olduğu alanın üzerine çıktı, daha fazla kazanım bekleniyor.

Ekim ayının sonlarında XMR, Bitcoin’in 60 bin doların üzerinde kalmak için savaştığı bir zamanda (o zaman) 255 dolarlık destek seviyesinden sıçradı. O ayın sonuna doğru fiyat bu seviyenin altına hızla düştü. Ocak ayının başlarında, aynı 255 dolar seviyesi direnç olarak test edildi ve XMR bu seviyeyi reddetti.

Altcoin fiyat analizi

Son birkaç gün, XMR‘nin Ekim ayından bu yana ilk kez 255 dolar seviyesinin üzerinde bir oturumu kapattı. Son birkaç gün içinde bu seviyeyi desteklemek için değiştirmiş gibi görünüyor. Piyasa yapısı yükselişte ve 275 dolara doğru bir hareket yaklaşıyor olabilir.

Bir sonraki güçlü direnç alanı 270 ile 275 dolar aralığında yer alıyor. Bitcoin 40.000 doların altında başka bir güçlü düşüş görmediği sürece, XMR’nin fiyat çizelgelerinde daha yükseğe tırmanması muhtemel görünüyor.

Monero: XMR, daha önce Ekim ayında destek olarak sahip olduğu alanın üzerine çıktı, daha fazla kazanım bekleniyor

Monero: XMR back above an area it last previously had as support in October, further gains expected

Altcoin’in RSI göstergesi son dört gündür nötr 50 çizgisinin üzerinde yer alıyor. XMR’nin birkaç gün önce 242 doları aştığından beri sahip olduğu yükseliş momentumunu yansıtıyor. Yazım sırasında, RSI nötr 50 civarında yer alırken MACD de sıfır çizgisinin hemen üzerinde yer alıyor. Bu, momentum yükseliş eğilimi gösterirken, yazım sırasında yukarı yönde güçlü bir momentum olmadığını gösteriyor. OBV, geçen haftaki güçlü talebin ardından kademeli olarak kuzeye yükseldi. Boğalar bir destek seviyesi olarak 255 dolar oluşturmaya çalışırken yana doğru gidiyordu.

Sonuç

Altcoin yakın vadede piyasa yapısı yükseliş eğilimindeydi. Monero 240 ile 245 doların üzerinde işlem yapabildiği sürece, boğaların fiyatları 275 doların üzerine çekmesi oldukça muhtemel görünüyor. Göstergeler son birkaç saat içinde nötr bir ivme yakaladı, ancak yine de yükselişe geçebilecek gibi görünüyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin