Polkadot, Bitcoin Cash ve Avalanche’da son durum: 19 Kasım
Polkadot, Bitcoin Cash ve Avalanche’da son durum: 19 Kasım

Shiba Inu ve Litecoin fiyat analizi: Dikkat çeken ikili yükselişe mi geçiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Düzeltme aşaması bitmiş gibi görünüyor. Çoğu altcoin son 24 saatte yeşil bölgede kaldı ve canlanma işaretleri göstermeye başladı. Ancak Litecoin ve Shiba Inu geri çekilmeye devam etti. Peki LTC ve SHIB yükselecek mi? 

Litecoin (LTC) fiyat analizi

Son 45 gün içinde, LTC yükselen çizgiler arasında kalmayı başardı ve devamlı yükseldi. Bu ivme, son yedi hafta içinde %74,5’lik bir yatırım getirisinin gerçekleşmesine de yol açtı.

Alıcılar geçen hafta 225 dolar destek seviyesini aştıkları için gözle görülür bir şekilde ivme kazandılar. Ayrıca Bitcoin 10 Kasım’da ATH’sine yükselirken, LTC aynı gün son 25 haftanın en yüksek seviyesini 295,7 dolarda buldu.

Fakat o zamandan beri, fiyat hareketi %17’lik bir üç günlük düşüş kaydederek geri çekildi. Bu haberin yazıldığı esnada LTC 20-SMA’sının (beyaz) altında 248,2 dolardan işlem görüyor. Teknikler satıcılar lehine görünüyor, ancak kısa vadeli bir yükseliş olasılığı da var.

RSI, son gün içinde 19 puanlık bir düşüş gördü ve inkar edilemez bir şekilde ayıların lehine kaldı. Ayrıca AO ve MACD, RSI’nin sonucunu doğruladı. Ancak MACD histogramı daha kısa kırmızı çubuklar gösterirken +DI -DI’nin biraz üzerinde. Bu metrik, güçlerini yeniden göstermeleri halinde kısa vadede bir boğa canlanması olasılığını gösteriyor.

Shiba Inu (SHIB) fiyat analizi

Shiba Inu 23 Ekim’den itibaren ani bir yükseliş eğilimine girmişti. SHIB, 28 Ekim’de ATH’sine ulaşmak için beş gün içinde %200’ün üzerinde artış gösterdi. Bunun ardından, geri çekilme aşamasında fiyat azalan bir üçgen içinde düşüş gösterdi.

SHIB, 0,0006180 dolar seviyesindeki direncinin altına düştükten sonra son 16 gün içinde yaklaşık %39 gerileme kaydetti. Ayrıca token aylık grafiklerde halen yeşil bölgede ve şu anda 0,00005163 dolardan işlem görüyor.

Son 13 gün içinde boğalar, 50’nin altında dalgalanan RSI’yi orta çizginin üzerinde tutamadı. Ek olarak, işlem fiyatı 20-50 SMA’nın altında ve açıkça düşüş eğilimi gösteriyor. Ayrıca AO önceki sonuçları yeniden doğruladı. Ancak ADX zayıf bir yön eğilimi sergiliyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin