Dikkat! Bu Kripto Token yüzde 70 milyon arttı
Dikkat! Bu Kripto Token yüzde 70 milyon arttı

Dikkat! Bu Kripto Token yüzde 70 milyon arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto dünyasına her geçen gün yeni bir varlık dahil oluyor. Sürekli yeni varlıkların piyasaya girmesi kripto dünyasını çöplük haline getiriyor. Bu durumdan yatırımcıların çoğu rahatsız. Sadece kaliteli ve sağlam ekipler tarafından kurulan varlıkların yer alması gerekiyor. Hatta bu durumla ilgili uzman ve analistlerin öngörüsü var; kripto varlıkların yüzde 95’i çöp olacak. Kripto Token olarak varlık gösteren pek çok para tarihe karışacak.

İlginç bir şekilde Ethereum X (ETX) adlı bir varlık, bugün Coinmarketcap sitesinde öne çıktı. Bu varlığın öne çıkmasına neden olay ise neredeyse yüzde 70 milyon değer kazanmasıydı. Henüz 24 saati bile doldurmadan 0,07 cent fiyatında olan ETX, 50.000 doların üzerine çıktı. Evet yanlış duymadınız! Ethereum X varlığının değeri bir anda spesifik şekilde artış yaşadı.

Yatırımcılar bu ve buna benzer varlıklar için son derece dikkatli olması gerekiyor.

Ethereum X, piyasa değeri 4 trilyon doları aştı

Kripto Token fiyatındaki ani artış nedeniyle piyasa değeri 4 trilyon doları geçti. Bu fiyatlanma varlığı 201. sıraya kadar çıkardı. Ancak bu fiyatın net bir doğrulması yok. Total market değerinden bile yüksek bir rakam ortaya çıkması oldukça kafa karıştırıcı.

Popüler kripto analisti Bay Whale ise konuyla alakalı takipçilerini uyardı. Analist,

Shitcoin son 24 saat olmadan yüzde 66,5 milyon arttı. Bu oran herkese şaşırtıcı gelebilir. Acemiler için ilgi çekici bir fiyat. Ancak dikkatli olmak gerekiyor. Fiyatın bu seviyeye çıkmasında Coinmarketcap tabanında problem olduğunu düşünebiliriz.

Kripto Token, Coingecko sitesinde ise 0,088 cent olarak karşımıza çıkıyor. Bu fiyat varlık için daha gerçekci olabilir. Son olarak yatırımcılar bunun gibi oluşan fiyatlanmalara karşı dikkatli olmalı.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin