Shiba Inu grafiğinde MACD göstergesi alarm veriyor
Shiba Inu grafiğinde MACD göstergesi alarm veriyor

Shiba Inu grafiğinde “patlayıcı” geçiş! Fiyata yansırsa bu senaryoya hazır olun

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu 0,000030 dolarda yer alan destek seviyesine ulaştıktan sonra, fiyat hareketi yoğunlaştı ve kripto para birimi azalan takozun (mavi renkte) üzerinde bir hamle gerçekleştirdi. Şu anda fiyat 0,000034 dolardaki kilit direncin hemen altında bulunuyor.

Shiba Inu fiyat grafiği

Teknik göstergeler

İşlem Hacmi: Hacim son harekette oldukça iyi bir şekilde yükseldi ancak SHIB direnç seviyesine yaklaştıkça hacim de hızla azaldı. Şimdi yakın vadeli gelecek için fiyat yörüngesini belirleyecek önemli bir yol ayrımındayız.

RSI: RSI günlük bir zaman diliminde yukarı doğru kıvrılmış durumda. Tabii ki boğalar bunu başarırsa, kilit direncin kırılması muhtemelen bir ralliye yol açacaktır.

MACD: Bir buçuk ay sonra, günlük MACD sonunda bir yükseliş geçişi yaptı. Bu alıcılar için harika bir haber. SHIB bu olumlu ivmeyi sürdürebilirse, fiyat da kesinlikle bunu yansıtacaktır.

Kilit seviye 0,000034 dolar

SHIB üzerindeki hissiyat yükselişe işaret ediyor. Ancak fiyatın bunu doğrulamak için 0,000034 dolarda yer alan kilit direnci kırması gerekiyor.

SHIB, 0,000030 dolar destek seviyesine dokunduktan sonra daha da yükselmek için iyi bir şansa sahip. Şu anda kripto para birimi için en büyük zorluk, 0,000034 dolardan kilit direnci geçip geçemeyeceği.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayınlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin