Shiba Inu fiyatında son durum! Listeleme haberleri fiyata etki edecek mi?
Shiba Inu fiyatında son durum! Listeleme haberleri fiyata etki edecek mi?

Shiba Inu fiyatında son durum! Listeleme haberleri fiyata etki edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu diğer büyük kripto para birimleri ile birlikte kırmızı renkte işlem görüyor. SHIB, Bitcoin 22.000 doların altına düşerken %4’ten fazla düştü. İkinci en büyük meme kripto para birimi olan Shiba Inu, son 24 saat içinde Bitcoin ile birlikte işlem görerek yaklaşık %4 düştü.

Amiral gemisi kripto para birimi olan Bitcoin, 22.000 dolar seviyesinin altına düştü ve boğaların umutlarını kırdı. Ethereum ve Cardano geçtiğimiz gün %5’ten fazla düşüş yaşadı. Her ilk 20 kripto para kırmızı renkte işlem görüyor ve Uniswap (UNI), trendi aşmayı başaran tek kripto oldu. Elde edilen verilere göre meme coin Reflex Swap’ta da piyasaya sürüldü. Bu ayın başlarında Bittrex borsası, meme coini piyasaya sürdü.

Shiba Inu listeleniyor

Geçen hafta, Dogecoin rakibi, eski Binance Finans Direktörü Wei Zhou’nun sahibi olduğu Coins.ph tarafından sunulan kripto para listesine de eklendi. Yeni listeleme serisi, önemli fiyat artışlarına katkıda bulunmadı. Meme coin tüm zamanların en yüksek seviyesinden %86,94 düştü. Shiba Inu, olumsuz makro ortam nedeniyle ağır kayıplara maruz kalan diğer büyük kripto para birimleri ile birlikte düşüş eğilimine yakalandı.

Düşüşe göre Shiba Inu, artan benimsenmesiyle dikkat çekerken token, şu anda 15. sırada yer alan en büyük 20 kripto para arasında kalmayı başardı.  Metaverse projesi, Shiba Inu meme coin için büyük bir yükseliş katalizörü olmaya devam ediyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin