Vitalik Buterin bu altcoin'i tavsiye etti! Yükseliş için tarih verdi
Vitalik Buterin bu altcoin'i tavsiye etti! Yükseliş için tarih verdi

Vitalik Buterin bu altcoin’i tavsiye etti! Yükseliş için tarih verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum’dan Vitalik Buterin, Ethereum Classic topluluğunun birleşmeden sonra olumlu ilerleyeceğini ileri sürdü. Ethereum Classic’in “tamamen iyi bir proje” olduğuna dikkat çekiyor. ETC’nin fiyatı, Ethereum Classic ağının, Birleştirme sonrası madenciler ve dapp’ler açısından Ethereum’un ekosisteminin bir kısmından faydalanacağını söylüyor.

Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin, Merge’den sonra bir iş kanıtı ağında çalışmaya devam etmek isteyen herkesin Ethereum Classic (ETC) kullanma seçeneğine sahip olduğuna dikkat çekti. Bay Buterin, 21 Temmuz’da yaptığı bir konuşmada, Ethereum Classic’i vurguladı. Konuşmasında Vitalik Buterin ETC’yi yatırımcılara tavsiye etti.

Ethereum Classic satın almak için doğru zaman mı?

Proof-of-work hayranlarının Ethereum Classic’e geçme olasılığı, ağın, merkezi olmayan uygulamaların ve madencilerin geçişine sebep olabileceğiyle ilgili haberler yayılmaya başladı. Ek olarak, Ethereum çekirdek geliştiricisi @superphiz tarafından Birleştirmenin uygulanması için 19 Eylül tarihini vermesi dikkat çekti. Sonuç olarak, Ethereum Classic’in değeri, tahmini 19 Eylül tarihini sağlayan Birleştirme duyurusundan sonra 28,19 dolar seviyesine yükseldi.

Grafikten anlaşılacağı üzere Ethereum Classic’in 200 günlük (yeşil) hareketli ortalamanın 27,50 dolar fiyat alanı civarında belirlediği direnci geçmesine izin verebilecek bir boğa koşusuna hazırlanabilir.

Bununla birlikte, günlük MFI, MACD ve RSI, bu hafta bir geri çekilmeyle sonuçlanabilecek aşırı alım senaryosuna işaret ederek, 21 dolar fiyat seviyesi civarında 100 günlük (sarı) hareketli ortalamaya geri dönüyor. Ayrıca ABD Fed’in bu Çarşamba günü 75 baz puanlık bir faiz artırımı açıklamasının beklendiğini de belirtmekte fayda var. Bu nedenle, Ethereum Classic’te uzun süre dikkatli olunması önerilebilir.

en.ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin