G4S şirketi, kripto paralar için güvenli depolama hizmeti sunacak
G4S şirketi, kripto paralar için güvenli depolama hizmeti sunacak

Kripto para sektörüne dev bir finans şirketini daha katılıyor: G4S şirketi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son yıllarda dünyada kripto paraların popülaritesi ve değerindeki artışla G4S şirketi, suçlulardan ve bilgisayar korsanlarından varlıkların korunmasına yardımcı olan yüksek güvenlikli çevrimdışı depolama hizmeti sunan yenilikçi ve yeni bir hizmet geliştirdi.

Kripto varlıkların popülaritesi gittikçe yaygınlaşıyor

Kripto varlıkların popülaritesi gittikçe yaygınlaşıyor ve bu büyüme ile Bitcoin, Ethereum, XRP ve Litecoin gibi kripto paranın değeri görülmemiş bir oranda arttı. Birkaç yıl içinde tek bir Bitcoin’in değeri 800 dolardan 6000 dolara yükseldi. Dünyanın dört bir yanındaki insanlar ve şirketler için bunun yarattığı fırsatlar geniş, ancak kaçınılmaz olarak bu durum suçluları cezbediliyor.

Kripto para ticareti, ortada bir borsanın aracılık ettiği alıcılar ve satıcılar gibi birçok finansal piyasa gibi çalışır. Temel fark, bir merkez bankasının yokluğunda, borsanın dijital varlık için ana depo olabileceği ve bunun da potansiyel bir savunmasızlık yaratabileceği. Kripto para borsaları, hızla büyüyen bir endüstri ve en büyük borsaların günlük işlem hacminde 1,7 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor.

G4S şirketi, kripto paralar için güvenli depolama hizmeti sunacak

Borsaların benzersiz gerekliliklerinin ve sektörün olgunlaşmamış olmasının birleşimi, onları hackerlar ve diğer suçlular için en önemli hedef haline getirdi. Bir tahmine göre, 2017 yılının başından bu yana 1,2 milyar doları aşan kripto para birimi, bu yılın Ocak ayında Japonya’nın en büyük borsalarından biri olan Coincheck’ten 500 milyon dolarlık bir hırsızlık da dahil olmak üzere çalındı.

Daha güvenli ve daha sağlam güvenlik çözümleri arayışında, kripto para birimi borsaları, altyapılarına yatırım yaparken G4S’ye yöneliyor.  G4S, müşterilere tehdit tanımlama ve risk azaltma konularında danışmanlık yapar.  Kişilerin ve işletmelerin şu anda kripto varlıklarını depolamanın çeşitli yolları var. Çevrimiçi cüzdanlar birçok kişi için popüler bir seçim oldu, ancak bu bilgisayarlar hala hırsızlığa karşı savunmasız durumdalar. Bu nedenle G4S ve onun gibi şirketlerin sektöre getirdiği çözümler önem kazanıyor.

G4S

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin