samsung,madencilik,rig
samsung,madencilik,rig

Samsung madenciler için üretime başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Koreli elektronik devi Samsung, Çin ortaklığında kripto para madenciliğine yönelik ASIC donanımı üretmeye başladı.

Yerel basında yer alan haberde, Pazartesi günü Tayvanlı operatör TSMC Tayvan ile yapılan anlaşmanın seri üretim kararı ile sonuçlandığı belirtildi.

Bu haber Eastman Kodak’ın birkaç hafta önce şaşırtıcı fakat son derece eleştirilen bir şemayı ilan etmesinin ardından bu ay küresel çok uluslu şirketler tarafından madencilik sektörüne atılan ikinci önemli adım.

Yerel haber kaynağına göre kaynaklar ortaklığı doğruladı. Analistler, kârlılık artışlarını düşünmek için henüz erken olduğunu düşünüyorlar.

Bununla birlikte, Samsung’un madencilik sektörüne girmesi ile, bu sektörde rekabetin çok daha artacağı öngörülüyor.

Samsung imada bulunmuştu

Ekim ayının sonlarında Samsung, kripto para madenciliği konusundaki ilgisini San Francisco geliştirici konferansında tamamen daha deneysel bir ürününü ortaya çıkmasıyla ima etmişti.

Önceden hazırlanmış 40 Galaxy S5 akıllı telefonu ve diğer ürünleri içeren bir  teçhizatlar yenilikçi olarak nitelendirilirken, o sırada endüstriye çok fazla birşey katmamıştı.O dönem yapılan açıklamada şunlar söylenmişti:

Bu yenilikçi platform, eski Galaxy mobil cihazlara hayat veriyor, masaüstü çekmecelerde unutulan yada atılacak telefonlara yeni ihtimaller verip değerlerini arttırıyor.

2018 de bir diğer büyük madencilik haberi olan Kodak firmasının yaptığı duyuru endüstriden istenen kriterleri yaratma konusunda başarısız olduğunu ortaya çıkarmıştı.

Şirketin sunduğu matematiğe dikkat çeken yorumcular, müşterilerin gelirlerini kaybetmeleri sonucunu doğuracağı için iki yıllık sözleşme şartını olumsuz bir tanıtım olarak görmüşlerdi.

Yine de bir gazetecinin “teknoloji olayında gördüğü en saçma şey” olarak nitelendirmesine rağmen CES Las Vegas’ta yapılan açıklamadan sonra, elektronik üreticilerinin borsadaki hisseleri yükselmişti

Bitcoinist

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin