featured

Rus Hükümeti, Kriptopara Sektörü için Kesenin Ağzını Açtı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Rus Hükümeti, kriptopara, blokchain teknolojisi ve ilk madeni paralar (ICO) konularında ayrıntılı bir inceleme için bir ihalesi açıyor. Hükümet ihaleyi alan kurum ya da kişilere federal bütçeden 2.5 milyon ruble ödeme yapacak. Başvurular için son tarih 10 Ekim.

Kriptopara Araştırmacılar Aranıyor.

Başvurular için son başvuru tarihi 10 Ekim. Her bir başvuru, 17 Ekim’de gözden geçirilecek ve değerlendirilecektir. İhaleyi alan kurum ya da kişilere, yaklaşık 43.400 USD tutarında, başlangıçta 2.498.800 ruble’lik bir maksimum ödeme yapılacak. Finansmanın kaynağı ise Rusya federal bütçesi olarak belirtiliyor.

 





 

“İhaleyi alan/kazanan kriptopara hakkında bir piyasa analizi yapmak zorunda kalacak … ve ICO’ların yatırımları çekmek için alternatif bir kanal olarak kullanılma ihtimalini analiz etmelidir.”

Araştırmanın Amacı

Resmi başvuru koşulları, tamamlandıktan sonra kazananların blockchain alt yapısını, şifreleme ve ICO’ları içeren “en son finansal teknolojileri anlamlı bir şekilde incelemesi” gerekmektedir. . Raporda ” Küreselleşen ve gelişen ekonominin gereksinimlerini karşılamak için  ön koşulların araştırılması, Rusya’nın finansal piyasası için umutlarını değerlendirmesi ve aynı zamanda, modern finansal teknolojilerin düzenleyici uygulaması için farklı yaklaşımlar çerçevesinde Rusya ve küresel mali piyasaların daha fazla entegrasyon imkânı bulunması gerektiği belirtildi. “Buna ek olarak,” ekonomi için olumsuz sonuçlara yol açabilecek “olası tehdit ve riskler tanımlanmalıdır.

Çalışma, ICO’ların “alternatif yatırım piyasasındaki yatırım kaynaklarını harekete geçirmek için sürdürülebilir alternatif bir kanal” olarak nasıl kullanılabileceği ve spesifik düzenlemeleri için düzenleyici bir çerçeve oluşturulması için yaklaşımlar geliştirilmesi için bir analiz de içermelidir.

news.bitcoin.com



Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin