Ripple ve Zcash fiyat analizi: XRP ve ZEC için beklenen seviyeler
Ripple ve Zcash fiyat analizi: XRP ve ZEC için beklenen seviyeler

Ripple ve Zcash fiyat analizi: XRP ve ZEC için beklenen seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP, piyasadaki boğaların 0,5 dolarlık bölgede güçlü kalması koşuluyla, yukarı yönde bir kırılma görebilecek bir üçgen modeli oluşturdu. Zcash ise 150 dolara düşüş gösterdi.

XRP fiyat analizi

XRP, azalan bir üçgen modeli oluşturdu ve bu yazı yazıldığı sırada 0,519 dolar değerinde. 0,54 dolarlık Fibonacci geri çekilme seviyesi dirence çevrilmiş durumda.

Grafikte camgöbeği ile vurgulanan kısım önümüzdeki birkaç gün için XRP fiyatları için olası bir rota. Bu fikrin geçersiz kılınması, XRP’nin güçlü hacimle 0,49 dolar işaretinin altına düşmesi olacaktır. RSI yükselen düşüş baskısını göstermek için nötr 50’nin altına düştüğü için önümüzdeki saatlerde destek olarak 0,51 dolar seviyesinin yeniden test edilmesi muhtemel.

Bir kırılma görülürse, 0,6 dolarlık bölge boğalar için bir hedef olacaktır.

Zcash (ZEC) fiyat analizi

ZEC, yükselen bir kama oluşturdu ve desenin altına ilerleyerek 140 dolarlık alanda tabana geri döndü. MACD, son birkaç gündür giderek daha düşük hareket ediyor.

Aşağı yöndeki hareketi teyit etmek için direnç olarak 172 dolar olan eski destek seviyesi yeniden test edildi. 158 dolarlık işaret ZEC’in inişini geciktirebilir, ancak muhtemelen uzun sürmeyecek. OBV, satıcıların son birkaç gün içinde gerçekten küçük bir düşüş yaşadığını gösterdi.

Satış hacmi, yükselişteki alım hacminin bir kısmıydı, ancak bu, son satışların bir miktar meşruiyete sahip olduğunu gösteriyor. 149 dolar seviyesinin destek görevi görmesi bekleniyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin