Coinbase CEO’su, SEC davasında Ripple Labs şirketini destekliyor
Coinbase CEO’su, SEC davasında Ripple Labs şirketini destekliyor

Ripple, SEC’e karşı bu isimle savunma yapacak – işte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Eski SEC Başkanı Mary Jo White, Fortune dergisine verdiği demeçte, bir zamanlar başında olduğu komisyonun “tamamen yanlış” hareket ettiğini söyledi.

SEC tuhaflığı

Fortune ile yaptığı röportajda White, Ripple aleyhine açılan davada çeşitli düzeylerde sorunlara işaret etti. İlk olarak, zamanlamanın tuhaflığına ve ondan önceki uzun araştırmaya işaret etti. White açıklamasını hem SEC Başkanı hem de New York Güney Bölgesi’nde ABD’li bir avukat olarak yaşadığı deneyimler açısından çerçevelendirdi.

Keyfi tutum

White, davanın açılma şekli soruları gündeme getirse de, liyakat açısından başarısız olduğunu söylüyor. SEC’in kriptoyu işlemek için tutarlı bir çerçeve geliştirmediğine işaret ediyor. Komisyon, örneğin Ethereum’un bir menkul kıymet olmadığına karar verdi.

Tünelin sonunda ışık

Röportajda White, iki olası zaman çerçevesi öne sürdü. New York’un Güney Bölgesi’ndeki bir mahkeme kararı Ekim ayı kadar erken gelebilir. Alternatif olarak, Ripple ve SEC önceden mahkeme dışı bir anlaşmaya varabilir.

SEC Komiseri Hester Pierce’ın yorumları göz önüne alındığında, mahkeme dışı bir anlaşma olması muhtemel. Ocak ayında verdiği bir röportajda Pierce, Komisyonun bu tür davaları genellikle mahkeme dışında çözdüğünü belirtti.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin