Ripple
Ripple

Ripple bilinmeyen cüzdanlara 80 milyon dolarlık XRP gönderdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP’nin arkasındaki şirket olan Ripple, bilinmeyen cüzdanlara 78,4 milyon dolar değerinde 356.207.423 XRP hareket ettirdi.

Var olan tüm XRP’nin yarısından fazlasına sahip olan şirket, XRP’yi iki ayrı işlemle bilinmeyen cüzdanlara gönderdi. İlk transfer çarşamba günü gerçekleşti, ikincisi iki gün sonra gerçekleşti.

Ripple, XRP transferlerini Bitstamp’e yapmış olabilir

Whale Alert’in yukarıdaki tweetine yanıt olarak, kripto meraklıları transferi Lüksemburg merkezli kripto borsası Bitstamp’e bağladı.

Yatırımcılar, hareketin borsaya karşı tezgâh üstü bir satış olduğunu ve aktarımın Bitstamp’ın Ripple’ın XRP tabanlı likidite çözümüne katılma planlarına bağlı olup olmadığını sorguluyorlar.

Bitcoin balinaları da aktif

Bu arada, Bitcoin balinaları da hareketlendi. En büyük Bitcoin sahiplerinden bazıları, 134,6 milyon dolara tekabül eden 15 bin 692 BTC taşıdı.

Transferlerin dördü BTC’nin açık piyasada satılabileceği bir borsaya girmesini içeriyordu. Kalan üç transfer, kriptolarını bir borsadan bilinmeyen cüzdanlara taşıyan traderlar tarafından yapıldı.

Transferlerin listesi

Kripto borsası Binance’in yakın tarihli bir raporu, balinaların Ethereum ve XRP’yi aralık ayı boyunca artan bir hızda satın aldığını ortaya koymuştu.

dailyhodl


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin