Ripple CEO’su Brad Garlinghouse'tan yatırımcıyı tedirgin eden XRP açıklaması
Ripple CEO’su Brad Garlinghouse'tan yatırımcıyı tedirgin eden XRP açıklaması

Ripple 121 milyon XRP’yi harekete geçirdi – neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple, 121 milyon XRP’yi hareket ettiriyor. Peki bu hareketin nedeni ne? XRPL Monitor izleme hizmeti tarafından bildirildiği üzere blockchain devi Ripple, üst düzey dijital borsalarla birlikte toplam 121 milyon XRP işlemi gerçekleştirdi.

Bu arada RippleNet müşterisi Orbit Limited, Yeni Zelanda’dan Hindistan’a anlık para işlemleri başlatmak için Hindistan Federal Bankası ile işbirliği yaptı.

72 milyon dolarlık XRP 

Brad Garlinghouse’un öncülüğünü yaptığı fintech devinin, yine devasa miktarda XRP transfer ettiği fark edildi.

Bu sefer Ripple tarafından yapılan 60 milyon XRP token transferi, kripto ticareti endüstrisindeki en üst düzey oyuncular tarafından XRP işlemleriyle birlikte gerçekleşti: Coinbase, Bitfinex, Binance, Bittrex ve BitGo.

Popüler izleme hizmeti XRPL Monitor, bu borsaların 61 milyon XRP’yi birbirleri arasında taşıdığını tespit etti.

Toplamda, aktarılan XRP tokenlarının miktarı 121 milyon, yani fiat para olarak 72.546.597 dolar.

XRP

Bugün erken saatlerde XRP’yi hareket ettirdiği tespit edilen neredeyse tüm borsalar, son zamanlarda Flare Networks’ün XRP yardımcı programı hard forkuna ve tüm XRP sahiplerinin takip etmesi için Spark token airdropuna destek sağlayacağını duyurdu.

Bu borsalar arasında XRPL Monitor, Pazar günü katılımını açıklayan Binance, Coinbase,  Bitfinex, Coinone, Bitbank ve Kraken’ı tespit etti.

XRP topluluğuna yaklaşan Spark token dağıtımı için XRP defterinin anlık görüntüsü 12 Aralık’ta alınacak.

RippleNet’in OrbitRemit Limited’i, Hindistan’a nakit transferi yapmayı hedefliyor

Bu arada, Hindistan’daki büyük bir banka olan ve ülkedeki tüm şubelerini dijitalleştirmeyi hedefleyen Federal Bank, Yeni Zelanda’dan Hindistan’a anında para transferi yapmak için RippleNet üyesi OrbitRemit Limited ile güçlerini birleştirdi.

OrbitRemit Limited, Yeni Zelanda’da büyük bir havale şirketi durumunda ve dünya çapında neredeyse kırk ülkeye nakit transfer işlemleri sağlıyor.

Şimdi şirket, Yeni Zelanda’dan Hindistan’a Rupi havalesi yapmayı planlıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin