Facebook destekli Diem, nihayet yasal engelleri aştı, lansman ne zaman?
Facebook destekli Diem, nihayet yasal engelleri aştı, lansman ne zaman?

Facebook 2021’de hem kripto parasını hem de cüzdanını piyasaya sürmeyi planlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sosyal medya devi, düzenleyici onay alma umuduyla yeniden markalaştı.  Facebook Financial’ın üst düzey yöneticilerinden biri, küresel düzenleyicilerin 2021’deki lansmanına yeşil ışık yakmak için Facebook destekli kripto para birimi Diem’e “şüphe” ile bakmaya son vermeleri gerektiğini söyledi.

2021’de piyasada

Facebook Financial veya F2’nin başkanı David Marcus, hem kripto para birimi Diem’in hem de ilgili kripto cüzdanı Novi’nin gelecek yıl piyasaya sürülebileceğini söyledi.

8 Aralık’ta Singapur Fintech Festivali 2020’de yaptığı konuşmada, düzenleyicilerin nihayet Facebook’un kripto para birimi ile ilerlemesine izin vermesi gerektiğini belirtti:

“İstediğimiz şeyin sadece anlık güven olduğunu sanmıyorum. Sanırım, istediğimiz şey en azından şüpheden yararlanmaktır. Yaptığımız tüm bu şeyler, niyetlerimiz ve burada yapmayı planladıklarımız, bize şüpheden fayda sağlamak için iyi bir neden veriyor.”

Düzenleyici onay bekleniyor

Marcus, Facebook’un şu anda stablecoin ve ilgili cüzdanı çalıştırmak için düzenleyici onayları beklediğini belirtti.

Marcus’un Diem stablecoin’in beklenen lansmanına ilişkin yorumları, Libra Birliği’nin 1 Aralık 2020’de Diem Birliği olarak yeniden markalaşmasından kısa bir süre sonra, eskiden Libra olarak bilinen kripto projesinin kabulünü netleştirmek için geldi.

Ancak yeniden markalaşma herkesi etkilemiş gibi görünmüyor. 7 Aralık’ta Almanya Maliye Bakanı Olaf Scholz, Diem projesini eleştirerek “koyun kılığına girmiş bir kurt” olarak nitelendirdi ve adını değiştirmenin temellerini değiştirmeyeceğini belirtti.

Facebook, Aralık ayı başlarında Diem adlı küçük bir Avrupalı ​​şirket tarafından açılan bir davayla da sarsıldı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin