QTUM, Amazon Web Services ile akıllı bir sözleşme geliştirme platformu sunuyor
QTUM, Amazon Web Services ile akıllı bir sözleşme geliştirme platformu sunuyor

QTUM, Amazon Web Services ile tarihi ortaklığını duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

QTUM, Amazon Web Services (AWS) ile çığır açan bir ortaklık duyurdu. QTUM ve AWS birlikte, AWS aracılığıyla Blockchain-as-a-Service (BaaS) oluşturmaya yönelik bir hamlede, Blockchain hizmet tekliflerini genişletmeye yönelik olarak çalışacak. Bu hizmetler, öncelikli olarak, AWS kurumsal müşterilerinin BaaS modeli içinde belirlenmiş bir gereksinim olan kurumsal düzeyde çözümler için temel oluşturmaya odaklanacak.

QTUM, Amazon Web Services ile akıllı bir sözleşme geliştirme platformu sunuyor

QTUM, AWS’de akıllı bir sözleşme geliştirme platformu sunuyor. AWS kullanıcıları ve geliştiricileri artık QTUM Core, Solidity ve Qmix web IDE’yi hızlı, verimli ve düşük maliyetli bir Amazon Machine Image (AMI) ile akıllı sözleşmeler geliştirme ve başlatma yeteneğine sahip olacak. Platform büyüyüp geliştikçe, AWS ve QTUM hizmet tekliflerini, son kullanıcılar, geliştiriciler ve kurumsal müşteriler için açıkça oluşturulmuş özellikleri içerecek şekilde genişletecek.

Dünya çapında 5.000’in üzerinde node ile QTUM, AWS için ideal başlangıç ​​BaaS partneri. Tam ve tamamen işlevsel QTUM node’leri, tüm gerekli geliştirme araçları ve kitaplıklarla yalnızca 2 dakikada başlayabilir. QTUM platformu, hesaplama zorluklarını azaltmak ve platform genelinde ölçeklenebilirliği artırmak için bir proof-of-stake (PoS) konsensus modeli kullanır. QTUM ayrıca ücretsiz bir AWS EC2 örneğini de destekler.

Bu ortaklık QTUM’u, ilk özgür ve açık kaynaklı Blockchain yapıyor

QTUM’un karma platformu, Bitcoin tarzı bir Blockchain’i Ethereum Virtual Machine ile birleştirmek için bir ara birim olarak bir Account Attraction Layer kullanır ve böylece geniş tabanlı ademi merkezileştirilmiş uygulamalar oluşturmayı kolaylaştırır. QTUM Vakfı’nın CIO’su Miguel Palencia, konuya yönelik şunları söyledi:

QTUM’un AWS pazarındaki lansmanı, son kullanıcılar ve şirketler için kullanımı kolay ve güçlü bir bulut tabanlı çözüm sunuyor. QTUM platformunu geliştirmek ve inşa etmek isteyen ya da bir staking node olarak kullanmak isteyen herkes bundan yararlanacak.

Bu ortaklık QTUM’u, AWS ile desteklenen ilk özgür ve açık kaynaklı Blockchain yapıyor. QTUM ve AWS, Nisan 2018’den bu yana platformu gerçeğe dönüştürmek için görüşmelerde bulundu. AWS pazarında gösterilen QTUM, 5 yıldızlı bir derecelendirme ve zaten büyüyen bir müşteri tabanına sahip.

Blog.qtum

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin