1 Kasım Bitcoin fiyat analizi: Kısa vadede düşüş işaretleri açığa çıktı!
8 Haziran Bitcoin analizi: BTC için muhtemel senaryolar

Bitcoin 18 Ekim Fiyat görünümü: BTC durağan ilerliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 18 Ekim fiyat hareketinin hafta başındaki yüksek volatilit hareketi sonrası bünyesinde Tether barındıran platformlarda 6.700 dolar bandında yatay ilerlerken, CoinMarketCap’ten aldığımız verilerde ise 6.500 dolar bandında ilerlediğini görüyoruz.

Pazartesi günü yaşanan dalgalanma sonrası meydana gelen bu çift fiyatlamanın hala devam ettiği görülüyor. Bitcoin’in dolar karşısındaki fiyatında meydana gelen bu farkın nedenini ise daha önceki haberlerimizde paylaşmıştık.

Güne oldukça düşük hacimde başlayan Bitcoin’in bu hareketinin hafta başından beri devam ettiği görülüyor. Ayrıca son zamanların en düşük volatilitelerini gördüğümüz Bitcoin’de kısa süreli hızlı fiyat hareketleri için ihtiyatlı davranmak gerekiyor.

Bitcoin 18 Ekim önemli teknik göstergeler

Önemli teknik göstergeler ise bu durağanlığı yansıtıyor. Buna göre MACD hafif negatif bölgede bulunurken, Stokastik gösterge aşırı alım ve satım bölgeleri arasında yatay hareket ediyor. Her hangi bir hareketin başlaması ise stokastik osilatörün aşırım alım veya satım bölgesine girmesi ile teyit edilebilir.

RSI ve CCI göstergelerinin ise düşük seviyelerde yatay seyrettiği görülüyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin