Curve Finance 2,6 milyon dolar dağıtıyor! Dağıtım nasıl gerçekleşecek?
Curve Finance 2,6 milyon dolar dağıtıyor! Dağıtım nasıl gerçekleşecek?

Popüler altcoin milyonlarca token dağıtıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler altcoin Loom Network yakın zamanda yeni ödül programı duyurdu ve bu programlamla milyonlarca LOOM dağıtmayı hedefliyor.

Popüler altcoin Loom Network, yeni ödül programı duyurdu

Bu duyurunun fiyat artışında etkisi olabilir. Program, benimsenmeyi arttırmak ve ağ katılımını ödüllendirmek için tasarlandı. Oyunlar ve sosyal uygulamalar için bir Blockchain ekosistemi olan Loom Network  (LOOM ), bugün milyonlarca LOOM’u geliştiriciye, içerik küratörüne ve topluluk düzenleyicisine vermek için hazırlanan yeni bir ödül programı başlattı.

https://twitter.com/loomnetwork/status/1176896720564826113?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1176896720564826113&ref_url=https%3A%2F%2Fsludgefeed.com%2Floom-network-launches-new-rewards-program%2F

Duyuruya göre yeni program, günlükleri başlatmak, teknik ve teknik olmayan içerik yazmak ve ağı daha da güvenli hale getirmek için teşvikler yoluyla projenin kurulu platformunun benimsenmesini başlatmak için tasarlandı. Örneğin, Loom Network, işlevsel bir blok gezgini oluşturabilecek ve başlatabilecek geliştiricilere 2 milyon LOOM vermeyi planlıyor. 20+ DAU (haftalık ortalama) ile Loom Network’ün platformu Basechain’e dapp uygulayan herkes 500.000 LOOM kazanacak. Loom Network ekibi şu açıklamayı yaptı:

Ekosistemimizi büyütmeye yardımcı olmak için mevcut görevlileri, onaylayıcıları ve mevcut ve gelecekteki dapp geliştiricilerini çeşitli görevler için LOOM tokenleri ile ödüllendirmeye devam etmek istiyoruz. Loom Network, Blockchain ölçeklendirilebilirliğinde en büyük lidere sahip, ancak sabit bir hızla devam etmek yerine, daha da yüksek bir vitese geçiyoruz. Bu öncülüğü arttırmak için önümüzdeki yıl ve ötesinde sert bir şekilde hızlanmak istiyoruz.

Sludgefeed

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin