Bitcoin 8 bin doların altına kaydı! İşte 2 piyasa analistinden Bitcoin fiyat tahmini
Bitcoin 8 bin doların altına kaydı! İşte 2 piyasa analistinden Bitcoin fiyat tahmini

Bitcoin 8 bin doların altına kaydı! İşte 2 piyasa analistinden Bitcoin fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin yüzde 5’in üzerinde düştü ve 8 bin doların altına indi. Yazım sırasında ise tekrar 8 bin doların üzerine çıkmış durumda. Peki analistler BTC için ne diyor? İşte 2 analistten çarpıcı Bitcoin fiyat tahmini…

İşte 2 analistten 2 çarpıcı Bitcoin fiyat tahmini

Bloomberg: “Bitcoin’de geri çekilme devam edecek.”

Bloomberg, kilit göstergelerin Bitcoin’in geri çekilmesinin devam edebileceğini öne sürdüğünü söyledi. Günlük kapanış hareketini karşılaştırarak bir varlığın fiyatının gücünü belirlemek için kullanılan GTI küresel güç göstergesi BTC’nin henüz aşırı satım bölgesinde olmadığını gösteriyor.

Josh Rager: “Birçok alıcı fiyatı 6.180 ila 6.500 dolar arasında bekliyor.”

Analist Josh Rager ise BTC’nin yaklaşık 8.650 dolarlık bir direncin üstesinden gelememesi durumunda yakında desteği 8.100 dolar civarında test edebileceğini söyledi:

Bana göre en iyi ve en akıllıca hareket, büyük destek alanlarında ölçeklenmeye devam etmektir. Birçoğu şu anda ‘dip’ olarak 6.100 ila 6.500 ABDdoları hedef alırken, bu seviyenin kesinlikle bu yılki diğer ana hedefler gibi ön sırada olduğunu görebiliyorum. <8.000 ABD doları tutarında BTC almak için başka bir potansiyel fırsat… Bitcoin mevcut seviyenin üzerine çıkamazsa, aşağıdaki desteği tekrar test edeceğiz ki bu bir gerçekleşti. Ama eğer bu bir ayı tuzağı değilse, fiyatın 7.000 dolara düştüğünü görüyorum. Birçok alıcı fiyatı 6.180 ila 6.500 dolar arasında bekliyor.

Josh Rager: “Altcoin’ler yüzde 20 çökebilir!”

Rager, eğer Bitcoin gerçekten de 7 bin dolara kayıyorsa, altcoin pazarının %20 daha düşmesi muhtemel olduğuna inanıyor:

Altcoin’ler, Bitcoin’in parçalanmasından sonra daha fazla satış baskısı gördü. İnsanlar bunun hızlı bir ‘v’ dönüşümü olmadığının farkındalar. Bitcoin’e karşı bazı altcoin’lerin bu yıl yeni düşüşler görmesini bekliyorum. Altcoin’ler, Bitcoin muhtemelen tekrar 7.000 dolara ulaştığında %20 ve daha fazla kaybedebilir.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin