Litecoin fiyat analizi: LTC yükselmeye devam edecek mi?
Litecoin fiyat analizi: LTC yükselmeye devam edecek mi?

Popüler altcoin 2020’yi parlak bir bir notla kapatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 16 Kasım’daki yükselişinden önce Litecoin’in 2020’nin en yüksek seviyesi olarak Şubat 2020’de 82 dolara ulaşmıştı. O zamandan beri 66 doları geçememişti.

Şimdi, geçen ay, varlık %100’lük muazzam bir artış göstererek 120 doların üzerine çıktı. Yazının yazıldığı sırada Litecoin, 116 $ civarında daha yüksek bir işlem aralığını korumaya devam etti.

2020 Litecoin geri dönüş hikayesi

Üçüncü çeyrek boğa koşusu sırasında Grayscale, platformun Grayscale Litecoin Trust’ı platformuna ekleyeceğini açıkladı.

Litecoin’in Ağustos ayındaki performansının oldukça yetersiz olduğunu ve listelemenin de yardımcı olmadığını belirtmek önemlidir.

Şimdi, geçtiğimiz birkaç ay içinde, Grayscale’in Litecoin ile olan ilişkisi, muhtemelen Bitcoin’e olan bağlılığından dolayı ilgi kazandı. Platform, BTC’yi biriktirdi ve kurumsal yatırımcılar, geçen yıl bitcoin edinmede oldukça öne çıktı.

Bitcoin’in potansiyelinden yararlanırken, yatırımcıların Grayscale’in Trust’ı altındaki diğer varlıkları gözlemledikleri tahmin edilebilir. Ethereum ve Litecoin’de altcoinler olarak yatırımcıları cezbetmiş olabilir.

Verilere göre Grayscale, son 24 saatte 106.420 LTC ekledi ve geçtiğimiz hafta boyunca sürekli olarak LTC biriktiriyor.

Birinin kaybı diğerinin kazancı mı?

Tesadüfen, Litecoin şu anda XRP’nin talihsizliğinden de yararlanıyor olabilir. Kolektif piyasa aşağı yukarı bir yükseliş aşamasından geçerken, XRP’nin itibarı son birkaç gündür bir darbe aldı.

Grayscale’in Litecoin Trust yönünde daha fazla fon döndürdüğü ve muhtemelen uzun vadede XRP’yi düşürdüğü yönünde ek spekülasyonlar da yaygın.

Sebep ne olursa olsun, Litecoin’in fiyatı heyecan verici ve BTC’nin gümüş karşılığı, hayal kırıklığı yaratan bir yılı daha parlak bir notla kapatıyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin