featured

Polkadot fiyatı toparlanmaya hazır mı? Analistler DOT için ne öngörüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Deutsche Telekom’un uluslararası hizmet sağlayıcısı T-Systems, Polkadot ile ortaklığını duyurdu. Polkadot ağı, merkezi olmayan blok zincirler arasında birlikte çalışabilirliği destekliyor.

Polkadot fiyatı son çöküşün ardından toparlanmaya hazır

Parity projesi tarafından geliştirilen Polkadot ağı, T-Systems MultiMedia Solutions (MMS) ile ortaklık kurdu. Alman telekom devi Deutsche Telekom bu nedenle Polkadot tokenlerini satın aldı.

Duyuru, telekom devi tarafından satın alınan Polkadot jetonlarının miktarına değinmedi. T-Systems MMS artık bağımsız blok zincirleri arasında güvenli mesaj alışverişini destekleyen bir Polkadot doğrulayıcısıdır.

Telekom devi, bağımsızlığı ve merkeziyetsizliği destekliyor; bu nedenle, blok zinciri ağında esnek kalacaktır.

T-Systems Blockchain Çözümleri Merkezi Başkanı Dr. Andreas Dittrich şunları söyledi:

“Polkadot, farklı özelliklere sahip çeşitli blok zincirlerinin paylaşılan güvenlik altında keyfi, zincirler arası iletişim gerçekleştirmesine izin veren heterojen, çok zincirli bir ağdır. Bağlantılı bir dünyanın bu gelecek vizyonuna tamamen inanıyoruz.”

Analistler DOT fiyatında ne bekliyor?

Analistler, Polkadot fiyat trendini değerlendirdi ve destek bölgesi için iki test belirledi. Bir kripto analisti ve yatırımcısı olan @tedtalksmacro, Polkadot’ta bir yükseliş patlaması bekliyor. Analist, Polkadot fiyatının mevcut fiyat düşüşünden kurtulabileceğine ve geri dönüş yapabileceğine inanıyor.

Takma adlı bir kripto para analisti olan @Hayess5178, Polkadot fiyatında son düşüşte tanık olduğumuz gibi bir toparlanma öngördü.

FXStreet analistleri, Polkadot’un fiyat 30 dolara ulaşmadan önce bir satın alma fırsatı sunabileceğine inanıyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin