Altcoinler için son durum: Polkadot (DOT) fiyatı düşüş yaşıyor!
Altcoinler için son durum: Polkadot (DOT) fiyatı düşüş yaşıyor!

Altcoinler için son durum: Polkadot (DOT) fiyatı düşüş yaşıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa değerine göre ilk 10 kripto para kayıplar yaşarken Polkadot hafta sonu kazançlarını kaybediyor. Polkadot (DOT) fiyatı son 24 saat içerisinde yüzde 8 oranında düşüş kaydetti. Solana (SOL), Cardano (ADA) ve XRP gibi diğerleri ortalama %3,4 azalırken Binance coin fiyatı %0,4 artış kaydetti.

DOT’un geçen haftaki yukarı yönlü fiyat hareketinde Polkadot ağındaki ikinci para zincir ihaleleri etkili olmuştu. Parachainler, ana Polkadot ağının üzerinde çalışan farklı blockchainler olarak tanımlanıyor. Ancak Polkadot, sınırlı sayıda açıklığa sahip diyebiliriz. Erişim elde etmek için DOT kullanan ve kripto paraya olan talebin artmasına yol açan topluluk tarafından yürütülen bir açık artırmanın kazanılması gerekiyor.

DOT Pazartesi günü 32 doların üzerine çıktı, ancak yatırımcılar kârlarının toplamasıyla fiyat düşmeye başladı. Yine de DOT fiyatı geçen haftaya göre yüzde 20 oranında daha yüksek.

Salı günü Asya saatlerinde fiyatlar düştü ve geçmiş fiyatları kullanarak piyasa trendlerini belirlemek için kullanılan bir araç olan 34 günlük hareketli ortalamanın altına geriledi. Hareketli ortalamanın üzerinde işlem yapamaması, DOT’un Kasım ayındaki 54 dolardan düşüşünün devam edebileceğini gösteriyor.

Chart

Büyük kripto para birimleri arasındaki diğer büyük kaybedenler, merkezi olmayan ödeme ağı Terra (LUNA) ve Ethereum ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC) tokenleri ve her iki token de son 24 saat içinde %7 düştü.

Geçen haftadan olumlu etkilenen iki token olmuştu. Bunlardan ilki kripto yatırımcıları bir sonraki DeFi oyunu olarak ağa bahis yaparken Terra’da merkezi olmayan finans (DeFi) faaliyeti yükseliş gösterirken, Ethereum tabanlı borsa Uniswap’ın Polygon’da piyasaya sürülmesi talep gördü.

Ethereum rakipleri olan oyun kriptoları düşüyor mu?

İlk 20 coinin yanı sıra, Ethereum rakip blockchain tokenleri de dikkat çekiyor. Yatırımcıların Ethereum’un başarısını tekrarlayabilecek bir sonraki ekosistemi aramasıyla geçen hafta yükselen Near (NEAR) ve Cosmos (ATOM) %8 düşerken, Fantom (FTM) son 24 saat içinde %9’a kadar düştü.

Oyunla ilgili olan kripto paralar kaybeden başka bir sektördü diyebiliriz. Gala (GALA) tokenleri %7 düşerken, popüler coinlerden Axie Infinity (AXS) ve The Sandbox (SAND) son birkaç aydaki rekor artışların ardından her biri %4,4 düşüş gösterdi.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin