Polkadot, Bitcoin Cash ve Avalanche’da son durum: 19 Kasım
Polkadot, Bitcoin Cash ve Avalanche’da son durum: 19 Kasım

Polkadot, Bitcoin Cash ve Avalanche’da son durum: 19 Kasım

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin 57.000 $ ‘a ulaştığında, çoğu kripto para da satış baskısı altında düşüşlerine devam etti. Polkadot ve Bitcoin Cash, 18 Kasım’da haftalık en düşük seviyelere ulaşarak  bu gruba dahil olan altcoinler arasındaydı. Bununla birlikte, kısa vadeli teknikler, bir toparlanma ihtimalini doğruluyor.

Aksine Avalanche, haftalık %22,5’lik bir yatırım getirisine ulaşarak piyasa eğilimlerine meydan okudu.

Polkadot (DOT)

Eylül ayının sonundan bu yana, DOT fiyat hareketi, fiyat paralel kanal (beyaz) boyunca hareket ettikçe istikrarlı bir yükseliş gerçekleştirdi. Buna göre DOT, 4 Kasım’da ATH’sini 55,09 $’a çıkarırken son 1 aylık zaman diliminde yüzde 104 değer kazancı görmüştü.

Ancak, 18 Kasım’da beş haftanın en düşük seviyesine ulaşırken fiyatı yaklaşık %31’lik bir düzeltme gördü. Geçen hafta, fiyat 4 saatlik 20-50-200 SMA’nın altına düştü ve satıcı, sürekli olarak fiyatı aşağı yönlü baskıladı.

Ayılar 43$’da direnç sağlarken, Dot fiyatını 39$’ın altına itmeye çalıştılar. Sonuç olarak, DOT, yazı yayına hazırlanırken 39.56 dolardan işlem görüyordu. Şu anda, kısa vadeli teknik göstergeler düşüş etkisinin devam ettiğini gösteriyor.

RSI, 39 seviyesinde durduktan sonra canlanma işaretleri gösterdi. Ek olarak, AO ve MACD, alıcıların ivme kazanmaları halinde olası bir toparlanmaya işaret etti.

Bitcoin Cash (BCH)

DOT gibi, BCH de fiyat paralel kanal arasında salınım yaptığı için Eylül ayının sonundan bu yana yükseldi. 30 Eylül’den 10 Kasım’a kadar %46,9’luk bir yatırım getirisi kaydetti. Sonuç olarak, altcoin 10 Kasım’da dokuz haftanın en yüksek seviyesine ulaştı.

Ancak satıcılar kanalın üst bandında devreye girdi. Sonuç olarak, geri çekilme, %25.8’lik bir geri çekilme ile sonuçlandı ve BCH, 18 Kasım’da üç haftanın en düşük seviyesine ulaştı. Satıcılar, paralel kanalın alt sınırını hızla kırdı ve en yakın desteği 553,9 dolardan yakalamayı hedefledi. Buna göre, kısa vadeli teknik göstergeler gözle görülür şekilde satıcılar lehineydi. Yazım zamanında, BCH 559 dolardan işlem görüyordu

RSI, yukarı yönlü 29 seviyesinde zayıf kaldı. Ayrıca, DMI düşüş eğilimini teyit ederken, yakın vadede yükselişe geçme şansını teyit etti. Ayrıca, MACD çizgileri bir yükseliş geçişinin eşiğindeydi ve önceki okumalara karşılık geliyordu.

Avalanche (AVAX)

12 Ekim’den bu yana, AVAX sürekli bir yükseliş eğilimiyle ciddi kazançlar elde etti. Kripto para, 13 Ekim’den 17 Kasım’a kadar değerini iki katından fazla artırdı.

Son üç gün içinde birçok olaya tanık oldu. Avalanche’ın kurucusu Emin Gün Sirer, bir proje için AVAX blok zincirinden yararlanan Deloitte ile ortaklık yaptığını duyurdu. Ek olarak, AVAX 17 Kasım’da Binance.US’ta listelendi. Buna göre AVAX, üç günlük %19’luk bir yatırım getirisi kaydetti ve 17 Kasım’da ATH gördü.

Yazım zamanında altcoin, 108,4 dolardan işlem görüyordu. RSI kuzeye ilerliyordu ve 63 seviyesinde duruyordu. Ek olarak, MACD ve AO, gözle görülür şekilde alış sinyali üretiyor. Bununla birlikte, ADX ise zayıf bir yön eğilimi sergiledi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin