Ripple davasından uzak durmaya çalışan MoneyGram başarısız oldu: Şirkete dava açıldı
Ripple davasından uzak durmaya çalışan MoneyGram başarısız oldu: Şirkete dava açıldı

MoneyGram, XRP tabanlı ödemelerin toplam hacminde 100 milyon doları aştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

MoneyGram CEO’su Alexander Holmes, şirketin XRP tabanlı ödeme çözümü ODL aracılığıyla toplamda 100 milyon dolar gönderdiğini söyledi.

Holmes, CNN’e verdiği röportajın ikinci bölümünde milyon dolarlık kilometre taşını açıkladı.

Temmuz sonunda Ripple ile anlaştık. O zamandan beri, kümülatif bir temelde, platformla gönderdiğimiz toplam hacim 100 milyon doları aştı.

MoneyGram daha fazla XRP tabanlı ödeme yapacak

Holmes’a göre MoneyGram, likidite çözümünün kullanımını genişletmeyi planlıyor.

Ünlü CEO, platformu genişletmek ve yeni koridorlar getirmek için Ripple’ın yeni müşteriler getirmesi gerektiğini söyledi.

Ripple’ın yapmaya çalıştığı şey, şirketlerin dolarları bankalar arasında nasıl dolaştırdıkları ya da bazı eski süreçleri, geleneksel banka havalelerini ve geleneksel Swift transferlerini üstlenmeye çalışıyor olmaları.

Holmes, MoneyGram’ın XRP’yi fiat para birimleri arasında bir köprü olarak kullanan teknolojiyi denemekte olduğunu söyledi.

Meksika pesosu, Filipin pesosu, Avustralya doları ile bir şeyler yapıyoruz. Bugünkü etkinin bundan beş ila on yıl sonra olacağını sanmıyorum. Ancak nasıl daha yenilikçi hale gelebileceğimizi, gelişmeyi nasıl sürdürebileceğimizi ve önümüzdeki günlerde ve aylarda sektörün nasıl görünmesi gerektiğini düşünmemizi sağlıyor.

Ripple ve MoneyGram Haziran ayında tekrar ortaklık kurdu ve Ripple kısa süre önce şirkette 50 milyon dolarlık hisse satın alma taahhüdünü tamamladı.

dailyhodl


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin