Terra Classic fiyatı yeniden öne çıktı: Varlık ilk 30’a girmeyi başardı

Luna coin son durum: Kimse bunu beklemiyordu, trendler arasındaki konumu çok konuşulur…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Luna coin’in akıbeti merak edilirken, piyasayı haberleriyle meşgul etmeyi sürdürüyor. Aslında sadece haberiyle değil, yaptıklarıyla da Luna Vakfı konuşuluyor. Açıkladıkları eylem planları konuşulurken aynı zamanda vergi kaçırma şokuyla gündemi sarstı. 

Geçen hafta, Terra, tam bir patlama yaşadı; ama bu patlama olumsuz yönde gerçekleşti. Yatırımcılar, LUNA’nın fiyatının 9 Mayıs’taki 62 dolardan 14 Mayıs’a kadar bir sentin altına düşerek %99 değer kaybetmesine neden olan muazzam düşüşüne tanık oldu.

Büyük kayıp oluşmasına rağmen token ticarete halen açık ve traderlar tarafından tercih ediliyor. Luna coin, insanların CoinMarketCap’te aradığı tüm kripto para birimleri arasında trend olanı olarak dikkat çekiyor.

Durum böyleyken, DeFi varlığı son 24 saatte %8 ve geçen hafta %281,60 artışla 0,00137 dolar civarından işlem görüyor. Piyasa değeri ise 900 milyon dolar.

Do Kwon vergi mi kaçırdı?

Çöküşün ardınan pek çok gerçek gün yüzüne çıktı. Güney Koreli yetkililerin stablecoin protokolü Terra’nın çöküşünü incelemek için bir acil mali suçlar oluşturdu. Ayrıca yetkililer kurucu Do Kwon’u vergi kaçakçılığı nedeniyle 78 milyon dolar ceza verdi.

Luna ne demek?

Luna coin, ayın farklı bir yüzü olarak tanımlanan “Dolunay” isminden esinlenmiştir. Luna’nın tam karşılığı “Dolunay” anlamına gelmektedir.

Luna coin yakacak mı?

Yatırımcıların en büyük beklentisi yakım işlemi. Mağdurların tek ümidi Luna coin yakımı. Ancak henüz böyle bir şey söz konusu değil.

Luna ne olacak?

Terra Vakfı, yerel varlıkları için şu an çatallama üzerinde daha çok duruyor. Bununla ilgili pek çok çalışma yürüten şirket, Luna Classic ve yeni Luna şeklinde bir model üzerinde çalışıyor. Bugün sabah saatlerinde ise farklı 3 model çalışmayı paylaştı.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin