Litecoin fiyat analizi: LTC için takip edilecek seviyeler ve geleceği
Litecoin fiyat analizi: LTC için takip edilecek seviyeler ve geleceği

Litecoin fiyat analizi: LTC için takip edilecek seviyeler ve geleceği

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin fiyat analizine göre, 255 dolarlık desteğin sonunda kırılması beklendiğinden bugün düşüş eğilimi gösteriyor. Hafta başındaki bu kadar güçlü bir rallinin ardından daha fazla yükselişin test edilebilmesi için LTC’de daha fazla geri çekilmenin gerçekleşmesi gerekiyor.

Kripto para piyasası tekrar düşüş ivmesi ile işlem gördü. Piyasa lideri Bitcoin %2,27, Ethereum ise  %3,24 oranında düştü. Bu arada, Decentraland (MANA) %33’ün üzerinde bir kazançla en iyi performans gösterdi.

LTC 256,86 dolar – 281,95 dolar aralığında işlem görüyor ve son 24 saatte güçlü bir değişkenliğe işaret ediyor. Ticaret hacmi %29,72 azaldı ve toplamda 4.49 milyar dolar seviyesine kadar geriledi. Ayrıca, Litecoin genel olarak 14.sırada yer aldı.

Litecoin 255 doların altına gerileyebilir mi?

4 saatlik grafikte, Litecoin fiyat hareketi için düşüş momentumunun geri döndüğünü görebiliyoruz, bu da muhtemelen daha fazla geri çekilmeye yol açacak.

Litecoin Price Analysis: LTC still holds above $255, break lower to follow?

Litecoin fiyat hareketi bu hafta güçlü bir yükseliş momentumu gördü. Geçtiğimiz haftalarda çoğunlukla yatay işlem gördükten sonra, LTC nihayet geçen hafta sonu 190 dolarda güçlü bir yüksek dip belirledi ve bu da yukarı yönlü hareketlere neden oldu. LTC Pazartesi günü yükselmeye başladı ve 270 dolar seviyesine hızla ulaştı. Hafif bir duraklamanın ardından, Çarşamba günü başka bir artış izledi ve 300 dolarda güçlü bir yüksek seviyeye ulaştı.

O zamandan beri, Litecoin fiyatı, destek olarak yeniden test etmek için 255 dolara geri çekildi. LTC tekrar yükselmeye çalıştı ve 255 dolarlık desteğe hızla geri dönmeden önce 280 dolarda zirve yaptı. Şu anda, destek tekrar test ediliyor ve güçlü bir ilerlemenin ardından daha fazla geri çekilme gerektiğinden muhtemelen daha düşük bir kırılmaya yol açıyor.

Litecoin fiyat analizi, bugün 280 dolarda net bir düşük seviye gördüğümüz için düşüş gösteriyor. Bu nedenle, LTC’nin önümüzdeki 24 saat içinde aşağı yönlü kırılmasını ve daha da aşağı yönü test etmesi bekleniyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin