Litecoin short pozisyonları en düşük seviyeye geriledi: Ne anlama geliyor?

Litecoin analizi: Ters boğa formasyonunda hedef neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – LTC fiyatı, önceki seansın kazanımlarını artırarak yükseliyor. Fiyat, sınırlı fiyat hareketiyle çok dar bir aralıkta işlem görüyor. LTC fiyatı, teknik açıdan fiyatta bir geri dönüşün beklendiği destek bölgesinin yakınında geziniyor. Litecoin analizi için görünüm şu an daha pozitif.

LTC fiyatı Perşembe günü arka arkaya ikinci gün yükseldi. Günlük grafikteki çift dip oluşumu, fiyatta 115 dolara doğru bir sıçrama olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, olumsuz durum 95 doların altında kalmasına neden olabilir.

Litecoin analizi: LTC fiyatı ters bir dönüş arıyor

Günlük grafikte, LTC fiyatı 96.27$’ın en düşük seviyelerinden 134.09$’lık yüksek salınım seviyelerine yaklaşık %39 artış gösterdi. Ancak boğalar kazanımları ileriye taşıyamadı ve geri çekildi. Büyük bir kırmızı mum çubuğunun ardından ‘dönen tepe’ oluşumu yaşandı.

LTC, 30 Mart’tan bu yana aşağı yönlü işlem görmeye devam etti. Fiyat kritik 50 günlük EMA’nın (Üssel Hareketli Ortalama) 119.35$’ın altına düştüğü için satış daha da yoğunlaştı.

Litecoin analizi, en son Şubat ayında görülen seviyeler olan 101.74 doları test etti. Böylece çift dipli bir oluşum meydana geliyor. Şu anda fiyat, 97.74$’ın en düşük seviyelerini test ettikten sonra belirtilen seviyenin yakınında dalgalanıyor.

Şimdi, 104 doların üzerinde bir günlük kapanış, bir sonraki yükselişin arka planını oluşturacaktır. Sürekli bir satın alma momentumu, fiyatı 110 dolardan yatay direnç çizgisine doğru itebilir. Ardından, fiyat 50 günlük ema’yı 112 dolardan geçmeyi başarırsa, yatırımcılar psikolojik 115 dolar seviyesini test edebilir.

Aksine, Salı gününün en düşük seviyesi olan 96.41$’ın altında bir günlük kapanış, fiyattaki yükseliş görünümünü geçersiz kılacaktır. Bu durumda, fiyat en son Aralık ayında görülen 78 doları test edebilir.

Teknik göstergeler

  • RSI: Göreceli güç endeksi, 11 Nisan’dan bu yana günlük grafikte yükseliş eğilimi gösteriyor.
  • MACD: Hareketli ortalama yakınsama ayrışması, orta çizginin altında nötr bir sapma ile işlem görür.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin