Cobinhood Borsası marj ticareti ve finansmanı
Cobinhood Borsası marj ticareti ve finansmanı

Kripto tarihinde bir ilk: Cobinhood Borsası Red Dot ödülünü aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para ticaretinde sıfır ücret yaklaşımıyla tanınan borsa platformu Cobinhood Borsası, yakın bir tarihte Red Dot ödülünü aldı: 2018 yılı için İletişim Tasarımı. Borsa ödülü kazanan ilk kripto para şirketi. Bu gelişme kripto para tarihinde önem arz ediyor.

“Cobinhood dünyanın en kullanıcı dostu uygulamasına sahip.”

Ödül, tasarım felsefesinde başarılı olanlar için prestijli bir uluslararası ödül. Bu yıl diğer kazananlar arasında, Apple ve Siemens gibi isimleri de içeren, geçmişte “Connected Modular 45 Luxury Kit” olarak bilinen TAG Heuer’den bir saat olan Google Home yer alıyor.

Ödül belgesi, 26 Ekim’de Berlin’de “Stage on Design” sergisinin bir parçası olarak Cobinhood’a verilecek. Sergi, Red Dot ödülünün kazananlarını anmak için her yıl düzenleniyor. Borsa ayrıca, bu yıl Kasım ayında Red Dot tarafından yayınlanan yıllık raporda yer alacak. Ödül, Marka Müdürü Wen Ku ve Kıdemli Tasarımcı Ted Deng tarafından Cobinhood adına kabul edildi. Ku ödüle yönelik şunları söyledi:

Tasarımdaki kişisel felsefem, özellikle startup ​​ortamında, zorlama, başarısızlık ve yenilik için daha iyi bir yer olmadığı için normlara meydan okumak. Cobinhood dünyanın en kullanıcı dostu uygulamasına sahip ve bu muhteşem ekibin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum.

Cobinhood Borsası benzersiz bir tasarım felsefesine sahip

Özellikle, Cobinhood geçmişte piyasadaki diğer oyuncular arasında benzersiz bir tasarım felsefesine sahip olduklarını belirtiyor. Bu, kullanıcı dostu bir deneyim sağlamak ve sıfır ücretli ticaret felsefesi ile tamamlanıyor. Ted Deng konuya yönelik şunları söyledi:

Kripto paralara yatırım yaptıktan ve diğer çoğu operatörün korkunç kullanıcı deneyimini ilk elden gördükten sonra, doğal olarak bunu geliştirmeye çalışacaksınız.

Red Dot ödülü, alanında en başarılı olan proje ve uygulamalara veriliyor

Red Dot ödülünün kurucusu ve CEO’su olan Profesör Dr. Peter Zec, jüri tarafından verilen ve kimin ödül alacağına karar veren yüksek standartlar hakkında da konuştu. Bu, Red Dot’un amacına uygun olarak, tasarımı değerlendirmek için bir platform ile ihtiyaç duyanlara sağlanmakta. Ayrıca. Peter Zec, projelerin değerlendirilmesi sırasında gerçekleşen “yoğun tartışmalar” hakkında da konuştu ve şunları söyledi:

Bir Red Dot’u ele geçirmek için zorlu karar verme sürecinden geçen herkes -jüri, ödülünüzü yalnızca yüksek tasarım kalitesine sahip olanlara verdiğinden- kendileriyle gurur duymasının her nedeni var. Bunlar ödüllerini, hak ettikleri başarıları için aldıklarından içtenlikle tebrik etmekten mutluluk duyuyorum.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin