ICON (ICX) ve CertiK hackerlara karşı savaşacak
ICON (ICX) ve CertiK hackerlara karşı savaşacak

ICON (ICX) ve CertiK ortaklık kurdu ve ICX yüzde 10 arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ICON (ICX) ve CertiK arasında yeni bir ortaklık duyurusunun ardından ICX ani yükselişe geçti. Bu duyurudan sonra ICX, %9,12 oranında artarak 0,664 dolardan işlem gördü. Bu anlaşmayla kurulan ortaklığın amacı daha güvenli bir ağ ve daha güvenli bir ICON ekosistemi oluşturmak.

ICON (ICX) ve CertiK hackerlara karşı savaşacak

CertiK, akıllı sözleşmelerin ve Blockchain ekosistemlerinin hatasız olmasını sağlıyor. Ayrıca ağın hackerlara karşı dayanıklı olduğunu resmi bir doğrulama ile matematiksel olarak kanıtlıyor. Doğrulamayı ölçeklendirmek için CertiK, yasaklayıcı görevi daha küçük olanlara ayırarak katman tabanlı bir yaklaşım geliştirdi. Bu daha küçük ispat yükümlülükleri haline gelen işlemler CertiK işlemlerinde kodlanıyor.

Bu kodlamalar daha sonra katılımcılar tarafından merkezi olmayan bir tarzda kanıtlanacak ve onaylanacak. CertiK defterleri, doğrulanmış akıllı sözleşmelerin ve doğrulanmış Blockchain ekosistemlerinin uçtan uca doğruluğunu ve güvenliğini gösterecek sertifikalar vererek çalışır ve ağı tamamen güvenilir kılar.

ICON, Blockchain teknolojisini yaygınlaştıracak

ICON, Blockchain’in benimsenmesi için en önemli faktörlerden birinin, güvenliği sağlamak olduğuna inanıyor. Çoğu teknolojik devrimin güvenlik sorunları her zaman, genel nüfusu daha duyarlı ve daha bilinçli hale getiren konular. Yani Blockchain teknolojisinin tamamen benimsenebilir hale gelmesi için güven meselesinin çözülmesi gerekiyor.

ICON (ICX) fiyat grafiği
ICON (ICX) fiyat grafiği

Bu, hem ICX hem de ICON Vakfı için Blockchain’in benimsenmesine yönelik bir dönüm noktasını oluşturuyor. ICX’in bugün neredeyse %10’luk artışına dayanarak, bu ortaklığın yatırımcıları etkilediğini ve projenin iyi bir etki yarattığını görebiliyoruz. Ayrıca bu, trendlere ayak uydurmak ve aynı zamanda kendi güvenlik parametrelerini de geliştirmek için görülmesi gereken diğer benzer Blockchain projelerine de yol açabilir.

Cryptodaily

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin