Kripto piyasası yeni haftaya nasıl başladı?
Kripto piyasası yeni haftaya nasıl başladı?

Kripto piyasası yeni haftaya nasıl başladı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin, %5’lik önemli bir artışla günün en iyi performans gösteren varlığı olarak ortaya çıkıyor.

Yeni haftanın başlamasıyla birlikte, Bitcoin fiyatı 16.800 dolar civarında kaldı ve aslında yedi gün öncekiyle aynı seviyede bulunuyor.

Bitcoin kritik seviyelerde hareket ediyor

Geçen hafta, BTC’nin yaklaşık üç hafta içindeki en düşük konumu olan 16.300 dolarlık bir fiyat düşüşüyle başladı. Ancak varlık, kaybettiği zemini geri kazandı ve 16.800 dolara geri döndü.

ABD iki önemli istatistik açıklasa da sonraki günler oldukça sakin geçti. Birincisi, yılın üçüncü çeyreğinde GSYİH’deki artış tüm borsayı güneye itti, ancak BTC dirençli kaldı.

İkincisi, PCE enflasyon verileri biraz oynaklık getirdi ancak kısa sürdü ve Bitcoin 16.800 dolara geri döndü. İşlem hacimleri düştüğü için hafta sonu da kayda değer fiyat hareketleri görülmedi. Tek girişim, saatler önce BTC’nin 17.000 dolara yöneldiği ancak reddedildiği zaman geldi.

Bu nedenle, kripto para birimi şimdi tam olarak bir hafta önceki fiyat noktasında işlem görüyor. Bitcoin’in altcoinler üzerindeki hakimiyet oranı %40 civarında, piyasa değeri ise 325 milyar dolar.

BTCUSD. Source: TradingView

LTC %5 Arttı

Doğası gereği daha değişken olmasına rağmen, alternatif kripto paralar da herhangi bir önemli hareket üretemedi.

Ethereum, günlük ölçekte kırmızıda işlem görüyor ancak 1.200 doların üzerinde sağlam bir şekilde duruyor. BNB, OKB, Dogecoin, Tron ve Shiba Inu da küçük kayıplar kaydetti.

Öte yandan Ripple, Cardano, MATIC ve Polkadot biraz yeşilde işlem görüyor. Litecoin, daha büyük sermayeli altcoinlerden kayda değer tek kazanan olarak ortaya çıkıyor. LTC bir günde %5’in üzerinde arttı ve 70 dolara yakın işlem görüyor.

LUNC son formunu ikiye katladı ve bir kez daha neredeyse %6 artarak 0,0002 dolara yükseldi.

Bununla birlikte, tüm kripto varlıklarının kümülatif piyasa değeri birkaç gündür sakin bir şekilde 810 milyar dolarda oturuyor.

Cryptocurrency Market Overview. Source: Quantify Crypto

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin