Fantom fiyatı neden yükseliyor? Efsanevi DeFi geliştiricisi geri mi döndü?
Fantom fiyatı neden yükseliyor? Efsanevi DeFi geliştiricisi geri mi döndü?

Fantom fiyatı neden yükseliyor? Efsanevi DeFi geliştiricisi geri mi döndü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fantom’un kurucusu Andre Cronje, yönetici olarak geri döndü ve 2023 için planlarını açıkladı. Bu haberlerin üzerine Fantom (FTM) token fiyatı %2 arttı.

Efsanevi DeFi geliştiricilerinden Andre Cronje, Fantom için 2023 yılı hedeflerini ve önceliklerini paylaştı. Önümüzdeki 12 ay boyunca birincil hedef, DApp geliştiricileri için sürdürülebilir bir ortam yaratırken kendisini diğer 1. katman çözümlerinden farklı kılmak olacak.

Ayrıca, Andre Cronje resmi olarak Fantom Foundation Ltd ve Fantom Operations Ltd.’nin Yönetim Kurulu üyesi olarak geri döndü.

Fantom’u 2023 yılında neler bekliyor?

Fantom’un kurucusu Andre Cronje, 26 Aralık’ta Fantom Vakfı’na yazdığı bir mektupta paylaştığı 2023 planlarını açıkladı. Fantom’un bir ayı piyasasında doğduğunu ve bu ayı piyasasından en iyi şekilde yararlanmak için inşa etmeye, büyümeye ve gelişmeye devam edeceğini iddia ediyor.

Fantom, tüm merkezi olmayan faaliyetler için tek bir güvenli yerleşim katmanı sunan en yüksek verimli blok zincirini sağlamayı planlıyor. Andre Cronje, tüm merkezi olmayan uygulamaların aynı temel katman güvenliğinden yararlanabilmesi gerektiğine inanıyor.

“Vakfımızın rolü, bir iş sektörü seçmek değil, tüm sektörleri kolaylaştırabilecek bir temel katmanı etkinleştirmektir. Kullanıcı sektörlerine odaklanmak yerine geliştirici sektörlere odaklanmalıyız.”

Önümüzdeki 12 ay için birincil hedef, DApp geliştiricileri için sürdürülebilir bir ortam yaratmaktır. Ayrıca Fantom kendisini diğer Katman-1 çözümlerinden ayırmak istiyor.

2023’ün temel odak noktası, gazdan para kazanma, gaz sübvansiyonları, hesap soyutlama ve gaz ücretlerinin ekonomik olarak soyutlanmasını içerir. Ayrıca ekip, Fantom Virtual Machine için yeni ara katman yazılımı ve yeni bir depolama mekanizması üzerinde çalışacak.

Ekip, yeni oluşturucular ve blockchain dışı yerel geliştiriciler için belgeleri ve eğitimi daha ayrıntılı inceleyecek. Bu, temel katman ölçekleme hedefine yardımcı olacak ve inşaatçıların daha kolay Dapp’ler ve yerleşik kullanıcılar oluşturmasını kolaylaştıracaktır.

Fantom, 2023’ün 2. çeyreğine kadar finansmanı iyileştirmeye, Dapp ekipleri için finansman fırsatları sağlamaya ve daha iyi bir pazarlama ekibi oluşturmaya öncelik vermeye odaklanacak.

Andre Cronje’nin dönüşü nedeniyle FTM fiyatı yükseldi

Andre Cronje resmen Fantom’a döndü. Cronje, hem Fantom Foundation Ltd hem de Fantom Operations Ltd.’nin Yönetim Kurulu üyeliği pozisyonunu kabul ettiğini açıkladı.

Sonuç olarak, Fantom (FTM) token fiyatı son 24 saatte %2’nin üzerinde arttı. Şu anda FTM 0,2053 dolardan işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin