featured
ankorus

Kripto Para Ticareti ve Geleneksel Varlıklar: Yatırımcılara Yönelik Yeni Seçenekler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para ticareti giderek artmaya devam ediyor, ancak bazı yatırımcılar, kripto para birimleri aracılığıyla hisse senetleri gibi geleneksel varlıkların ticareti için seçenekler arıyor. Bu ihtiyacın karşılanması için ticaret platformu geliştiren Ankorus firmasını inceleyeceğiz.

Ankorus: Hisse senetleri, tahviller, vadeli işlemler, opsiyonlar, altın, gümüş, emtialar, ETFler, döviz ve döviz kurları gibi geleneksel varlıkları kriptopara ile ticarete izin verecek bir platform oluşturuyor.

“Ankorus dünya çapında finansal varlıklar için kullanılacak çevrimiçi bir alışveriş merkezi kuracaktır,” Ankorus teknik raporunda “Şeffaflığın sağlanması ve müşteriler için çeşitli denetim tedbirler alınarak , imtiyazlı varlıkların Ankorus tarafından tamamen desteklendiğini ve tutulduğunu doğrulanacaktır” denilmektedir.

Kriptopara sahiplerinin gerçek dünya finansal varlıklarını alabilmesi için Ankorus, kriptopara karşılığında tokenleri oluşturup bunları tahsis edecektir.

Ankorus, 25 Kasım ve 25 Aralık tarihleri ​​arasında “fundraising contribution” veya “Token Generation Event” (TGE) düzenleyecek. ANK simgesi, TGE sırasında katılımcılara dağıtılacaktır.

Ankorus CEO’su John Cruz Bitcoin Dergisine

“ANK, komisyonlar, veriler, profesyonel teknik çizelgeleme yazılımları, web seminerleri, finansal eğitim materyalleri ve dileyenlerin üyelik için kullandıkları bir araç niteliğindedir” dedi. “ANK simgesi TGE sırasında tahsis edilecek ve daha sonra EtherDelta’dan başlayarak borsalarda listelenecektir.

Ankorus’un daha önce benzer inisiyatifleri engelleyen uyum sürecini nasıl sağlayacağını merak ediliyor. Ankorus ekibi, tamamen SEC uyumlu olacaklarını ve tüm KYC (Müşteri Know), AML (Anti-Kara Para Aklama) ve CTF (Terörle Mücadele Karşıtı Finansman) yönetmeliklerine uyacağını söylüyor. Ankorus tamamen kayıtlı bir aracı kurum haline gelmeyi, büyük ve saygın bir mübadelede üyelik elde etmeyi, düzenli olarak sigorta ve denetim için en iyi uygulamalarını izlemeyi ve kriptoyu köprü kuracak uyumlu bir ticaret platformu kurmayı planlıyor.

 

Ankorus COO Haldane Marnoch, Bitcoin Magazine’e “Takım içinde farklı piyasa düzenleyicilerinin KYC, AML ve CTF şartlarını yerine getirme deneyimimiz var” dedi. “PEP [Siyasi Temalı] listeleri incelendi ve biz de bir yaptırım listesine karşı kontrol ediyoruz. Kimlik belgesi veya adres belgesi için müşterilerimiz tarafından sağlanan belgeler zaman aşımına uğrar ve düzenli olarak yenilenmeleri gerekir. Daha büyük işlemler için varlığın kaynağı da kanıtlanmalıdır.

Marnoch,

“Ekibimiz, birçok ülkede faaliyet göstermesi için gerekli deneyime sahip” dedi. “Birincil referans olarak, SEC ve CFTC tarafından belirlenen standartları kullanacağız, fakat doğal olarak, ticarette bulunan her pazara, örneğin İngiltere’deki FCA’ya uyacak süreçleri uyguluyor olacağız”

Cruz, “Mart ayı başlarında beklenen Futures Commissions Merchant’ın (FCM) bir bölümü haline geldik ve şu anda CME bitcoin vadeli işlemlerinin emirlerini yerine getirebileceğiz” dedi.

Bitcoin Magazine

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin