featured
Zabercoin

Zabercoin -Özel Haber

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Gayrimenkul sektörü için özel çözümler üreten Afrika kıtasından dünyaya yayılmayı hedefleyen Zabercoin ile ilginç bir görüşme gerçekleştirdik.  Keyifle okumanız dileğiyle…

 

 

Sizi tanıyabilirmiyiz? 

– Merhaba, adım Juan Engelbrecht, Zabercoin’in CEO ve kurucu ortağıyım. Güney Yarımküredeki en büyük kriptopara madencilerinden birisiyim ve profesyonel olarak uzun süredir bunu yapıyorum. Evolve Fund Managers’da 4 yıl boyunca yönetmen ve fon yöneticisi olarak çalıştım ve ilk hisselerimi on beş yaşındayken aldım.

 

Şirketiniz ve  ICO’nun arkasındaki yasal durumu nedir?

– Şirketimiz Güney Afrika’da kurulmuş özel bir şirkettir. Ayrıntılı bilgilere whitepaper üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Teknik olarak Zabercoin ile ilgili neler söyleyebilirsiniz?

–  Öncelikle açık kodlu bir yapıya sahibiz. Merak edenler https://github.com/frikkievb/zabercoin adresinden gerekli bilgilere ulaşabilirler. Ayrıca tokenlerimizin tamamı üretilmiş durumda.

 

Zabercoin ICO’su ile ilgili neler yatırımcılar nelere dikkat etmeli.

– Öncelikle tüm duyuru ve teknik ayrıntılara https:/www.zabercoin.io adresinden ulaşabilirler. Toplanan tüm fonlar Escrow (üçüncü taraf) üzerinden tutulur. Ürünümüzün prototipini yaptık.

Ayrıca şunuda belirtmem gerekiyor. ICOholder, IcoBench, ICOrating, TrackICO  ve foxICO gibi bir çok yerden Zabercoin olarak  oldukça iyi reytinglere sahipiz. 1 Aralık’ta başlayan ICO sürecimiz 16 Ocak 2018 tarihine kadar devam edecek.

Ortaklık yaptığınız veya destek aldığınız firmalar var mı?

– Delphi Capital ve ICOrating ile işbiliriği yapıyoruz. Ayrıca kripto piyasalarında boy göstermeye GCEX, HitBTC ve LiveCoin üzerinden başlayacağız.

 

Söyleşimize katıldığınız için teşekkür ederiz. Başarılı bir ICO dönemi geçirmenizi diliyorum.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin