NEAR fiyatı 3 doları kaybederken, yeni şeyler deneyecek mi?

Kripto analisti, altcoin sepeti yapacaklar için 5 varlığa dikkat edilmesi gerektiğini söyledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yaygın olarak takip edilen kripto analisti Michaël van de Poppe, dijital varlıklar için önemli fiyat bölgelerini vurgulayarak gözünü diktiği beş altcoini paylaştı. Altcoin sepeti yapmak isteyenlerin göz atmasını isteyen analist, önemli uyarılarda bulundu.

Van de Poppe, Cardano (ADA) ile başlayarak, 582.800 Twitter takipçisine faydalı bilgiler paylaştı. Piyasa değerine göre dokuzuncu en büyük kripto para biriminin, yalnızca Bitcoin ile eşleştirilmiş 0.00002690 BTC (1.08$) seviyesini geri alması durumunda ilgileneceğini söyledi.

Alternatif olarak, kripto analisti, Cardano’nun 0,00001931 BTC’nin (0,77 $) altına düşmesi durumunda alım olacağını düşünüyor. Analist, 

“Daha yüksek seviye talep etmedikçe veya destek için yeşil bölgeye geri dönmedikçe pek ilgilenmiyorum.”

Altcoin sepeti için bir sonraki varlık ATOM ve ONE

Analist, sıradaki altcoin için Cosmos’u paylaştı. Geliştiricilere birlikte çalışabilir blok zincirleri oluşturmak için araçlar sunan merkezi olmayan bir ağ olan Cosmos, son günlerde dikkat çekmeye başladı. Van de Poppe, ATOM’un 21.19$ fiyat seviyesi civarındaki aralığa düşmesi durumunda ilgisini ateşleyeceğini söylüyor.

Van de Poppe’nin baktığı üçüncü kripto varlığı, akıllı sözleşme özellikli ölçeklenebilir blok zinciri Harmony’nin (ONE) yerel belirtecidir.

Kripto analisti ve yatırımcısı, Bitcoin ile eşleştirildiğinde 0.00000280 BTC (0,11 $) fiyatına düşerse ONE’ın bir satın alma olacağını belirtiyor.

Altcoin sepeti için son iki varlık EGLD ve SKL

Ölçeklenebilir akıllı sözleşme özellikli blok zinciri Elrond’un (EGLD) yardımcı program belirteci olarak lanse edilen varlık analistin radarında. Van de Poppe, EGLD’nin 199,23 $ fiyat seviyesi civarında bir direnç bölgesinin üzerine çıkması veya 128,04 $ fiyat seviyesine düşmesi durumunda ilgisini çekeceğini söylüyor.

Beş altcoin listesini tamamlamak için ilgilendiği son altcoin, Ethereum ölçeklendirme ağı SKALE.

Van de Poppe, bir ralliden sonra SKL’nin fiyatının önemli ölçüde geri çekildiğini ve 0.1816 ile 0.1852 $ arasında bir fiyatın kendisini ilgilendireceğini söyledi. Van de Poppe,

“Skale, şimdi düzeltme yapıyor. Kripto parayla ilgilenmeye başladığım bir alana bakıyorum, çünkü burada da ağır bir düzeltme gördük.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin